Alla inlägg under augusti 2009

Av tant-rosa - 21 augusti 2009 11:15

 

Hade tänkt mig en lugn hemmakväll, vapenvård och sedan ny färg på lacket. Men jag skickade iväg ett sms och Harrietta och jag träffades en timme senare på hk där vi delade på en sexa vingar och tog varsit glas vin. Sedan kom Sylvia och frågade om vi ville ha en "felbongad" cheeskake, och vi kände att vi var tvungna att offra oss.

Sedan gick vi bort till Fox där karaoken var i full gång. Stora variationer på de som kunde sjunga och de som inte kunde. Men vi dömmer ingen eftersom vi bangar själva :-)

Av tant-rosa - 21 augusti 2009 11:00

 

PONTAN OCH JAG SKA FLYTTA. Vi ska lämna vår älskade lägenhet i stan.
Vi ska inte längre ha en 4a på 102 kvm, 3,50 i takhöjd, stukatur, spegeldörrar och kakelugn. Vi ska inte längre bo granne med Tobias.
Vi har inte råd med den längre eftersom jag fortfarande är arbetslös.
Nu har vinden vänt och vi har fått en annan lägenhet. Vi blev bägge kära i vårt nya hem som inte bara är fyra väggar utan har charm och är lite annorlunda. En 3a på 81 kvm, och önskemål om balla och badkar infriades också. Så från 1 oktober bor vi vid Örjans vall :-)

Av tant-rosa - 19 augusti 2009 11:00

 

Igårkväll fick jag ett mess från Hanne med frågan om hon fick bjuda mig på frukost som idag. Jättegärna!!
Så idag träffades vi i stationsparken. Jag hade med mig brassestolarna och hon hade med sig en smörgåstårta och kaffe. Sedan åkte vi och kollade på en grej som jag kanske berättar om imorgon ;-)

Puss på dig Hanne!

Av tant-rosa - 18 augusti 2009 11:00

 

Han rapar så duktigt, han kan säga mamma, han gick 10 steg idag, han kan knyta sina skor, han kan stava sitt namn.
Allt detta är godkänt att skryta om, men när de vuxit upp så är det plötsligt fult att vara stolt över sitt/sina barn.
Jag är inte äldre än att jag minns hur det var och jag var inte dum heller. Jag sa aldrig "det skulle inte mina barn göra" för det var oftast DE barnen som var värst på stan. Självklart anar jag att det finns saker som sönerna gjort som jag helst inte vill veta idag. Men jag tror och hoppas att mina barn har förtroende för mig och skulle komma till mig om det behövdes.

Så jag sticker ut hakan och säger:
Är det något jag lyckats med här i livet så är det mina barn.
De är artiga, trevliga, starka, måna om sina vänner och har stor social kompetens.

Jag är JÄTTESTOLT över mina barn och älskar dem ända upp till himlen.

Av tant-rosa - 16 augusti 2009 11:00

Vi tog en taxi till "The corner" och schlageraftonen.
Åldern är ändrad till 18 och ölen kostar 19. Jösses vilken skillnad att stå i baren med småungar än med folk som fyllt 30. Ingen social kompetens eller hövlighet alls. De ska bara fram helt enkelt.
Kvällen var sådär och vi stannade inte tills det var slut.

Av tant-rosa - 15 augusti 2009 10:45

 

Jag hämtade Harrietta igår och sedan fixade vi mat här hemma.
Efter maten struntade vi i dessert, utan drack Galliano istället.
Skål och botten upp. Det var då hon såg lampan och tyckte den var snygg. Hade aldrig sett den hängandes i matrummet förr. Konstigt tyckte jag med tanke på att den inte är nyupphängd, utan hängt där sedan 2003.
Ursäkten som skulle funka är att det trots allt är 3,50 i takhöjd.

Av tant-rosa - 15 augusti 2009 10:45

 

På hk var det inte så mycket folk men humöret fick inte en chans att sjunka då Emelie och Ida kommer springandes ut på uteserveringen för att hämta mig. De hade beställt "Candyman" av söta Veronica.
Ronnie, Marianne, Harrietta och många andra kända ansikten gjorde kvällen kul. En stund innan jag skulle hem så njöt jag av Tommys sällskap i dörren. Han tog ett kort på söta Ida och mig.

Ikväll kommer Harrietta hit och vi ska grilla innan vi åker till Rotorp på förfest. Ikväll har nämligen Penny temat "Schlager" på schemat, så ikväll ska det diggas :-)

Av tant-rosa - 15 augusti 2009 10:45

 

Jag hämtade Jenny och Per vid sextiden igår. Sedan åkte vi hem till mig och hade trevligt på min balla. Drinkar och shots varvades.
Vi spelade varierande musik och jag blev lika överraskad varje gång Per började digga till schlagerlåtar. Han kunde de flesta låtar, men det blev tvärstopp och gapflapp från Jenny och mig då vi hörde honom sjunga
"Jag säger till på måndag" för Jenny och jag är uppfödda med att han ska "ringa på fredag" :-)

Efter skrivande i gästbok med mina läseögon och flera protester från den motionerande Jenny så fick Per och jag in henne i en taxi och vi åkte till hk.

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards