Alla inlägg under maj 2010

Av tant-rosa - 8 maj 2010 10:45

Hanne och jag bestämde igår på väg in till stan och hk att det var dags för en tävling igen och att det var alltför länge sedan vi haft någon. Så vi bestämde att den som först får in tre ritade substantiv från tre okända personer, skulle vinna.
Jag fick syn på "Tant vin" och Anders som stod i en klunga med folk i lilla baren. Kalle ritade ett hjärta, Pelle ritade ett vinglas och Anders bror Jörgen ritade en snopp. Jörgen kanske är snabbast i världen på pingis, men snoppritandet kan vilken kines som helst slå honom i. Så jag var inte först att lämna in lappen i baren och får nu bjuda på Asti på stranden en skön sommardag.
Värre förluster har tant drabbats av ;-)

 

Av tant-rosa - 5 maj 2010 20:00

 

2009

Då köpte hon en badhytt för fem tusen kronor och morfar blev inte alls glad när hon kom hem senare på kvällen och berättade det, för det var väldigt mycket pengar på den tiden. Men det visade sig att det var han som var där mest. Jag har alltså tilbringat många somrar på Skrea i stugan.

För några år sedan så åkte Yster, Jonas och jag dit en helg och målade, drack öl, målade, grillade, drack mera öl och målade. Jonas blev mobbad på jobbet veckan efter. Grabbarna tyckte inte om hans josa målarbyxor.

Förra våren bestämde jag mig dock. Jag sålde stugan! Åka till Skrea när man har Tylösand nästan utanför dörren!!

Undrar om de nya ägarna har målat om den? ;-)

Av tant-rosa - 5 maj 2010 15:30

Det är ord jag använder dagligen för att jag glömt saker. Glömt att köpa, säga, hämta, lämna, tvätta mm.Det är inte bara en gång jag har slarvat bort min parkerade bil, betalt alla varor på bandet och sedan gått iväg tomhänt, slängt en kasse och tagit med mig soporna till bilen, åkt hem utan att hämtat ut kassarna i förvaringsbåsen på stan.
Men jag kommer aldrig glömma den gången jag hittade en assnygg klänning, betalade den med glädje och skuttade ut ur affären innan jag kom på att min fyra-dagars bebis låg kvar i vagnen inne i affären. Detta kommer Pontan aldrig få veta ;-)

 

Av tant-rosa - 1 maj 2010 15:15

Monica var här igår och hjälpte tant med både val av make up, smycken och presentinslagning.
Halv sju kom halva familjen Jobring och hämtade mig som då var redo för festligheter och vi körde ut till Annies gård i Haverdal.

Äkta Sangria serverades i mängder och den gjorde oss både glada och varma då vi gick runt huset för en tipspromenad. Frågorna handlade självklart om de tre gubbarna. Jenny som hade nya glasögon för kvällen läste inte frågorna helt problemfritt. Bandet Limboz gick omkring och spelade lite lågt för oss på gräsmattan.

Gubbarna hälsade oss välkomna och talade om att det inte fanns några regler, var baren fanns och närmsta vägen till toaletterna.
Leif, Håkan och Reino

Efter att vi ca 130 gäster letat upp sina namn på listan så kunde vi se vilket bord vi skulle sitta vid. Det fanns vissa som hade fått antingen ett M eller T jämte sitt namn. M skulle se till så att alla vid hans/hennes bord hade mat på sina tallrikar och den som fått ett T skulle se till att alla trivdes.
Våra M och T skötte sig bra :-)

En klassiker som räkcoctail och bröd med dressing och vitt vin. Vad annars om inte flygande jacob?  Rött vin fanns det i massor.Ett halvt glasspaket var ju solklart. Tyvärr finns inte tre-smak att få tag på idag men vi var så nöjda ändå :-)

På vårt bord hade vi husmoderns kokbok. På annat bord låg tidningen Okej.

På väg till festen så kraschade tants dragkedja.
Med hjälp av Jenny och ett gäng säkerhetsnålar försökte vi fixa ryggen. Det funkade ganska bra ett tag, men efter några ofrivilliga stick rakt in i skinnet, så tröttnade tant och fick ha kofta istället.
Jaja, det stoppade inte tant från att röja om någon trodde det ;-)

Micke skötte sig exemplariskt som både kavaljer och M.Kvällen gick rasande fort och Yster kom och hämtade mig när kvällen var slut. Tack för det hjärtat.

                               

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards