Alla inlägg under december 2013

Av tant-rosa - 19 december 2013 13:42

Jag var och tankade på Statoil. När jag betalade bensinen så köpte jag en chokladkaka. Bad expediten att ge den till nästa kund och be dem skicka vidare. Det känns så gött i hjärtat att glädja någon helt okänd. Men du får inte stanna kvar och titta på. Det är det som är grejen liksom. Mig kostade det 13 kronor att göra någon glad. Vad kommer det att kosta dig??

Av tant-rosa - 19 december 2013 11:20

Den där Sture Bergwall. Han som vill bli fri för att han faktiskt blivit friad från flera brott. Ett TRETTIOTAL brott som han TOG PÅ SIG skulden för på 90-talet och som då gjorde att det rasslade bort jädrigt mycket skattepengar. Det är samma man som kallade sig Thomas Quick och som tog tillbaka sitt gamla namn, Sture Bergwall. Det är samma man som kallades Sätermannen i media. Samma man som dömdes för grovt rån, som knivhögg en man massa många hugg. Samma man som våldtog flera barn!! DET har glömts bort och nämns inget om i media längre. En man som våldtar barn. Vad tycker vi om sådana? Räcker 22 år för en barnvåldtäktsman?

Av tant-rosa - 18 december 2013 11:10

 

Eftersom jag gnällde på att vissa sega mesar fick gå på konserten före oss snabba tuffingar, så blev jag soffliggande med ryggvärk från helvetet. Men det gör inget, för jag hörde att Carola inte var så bra. Inte heller Rickard var bra och det var ingen som fick ståpäls. Ingen alls. Hm...

Av tant-rosa - 17 december 2013 20:24

Vi är eniga. Vi kärringar. När är en man som allra sexigast och oftast snyggast? Helt klart som fyrtioåring. Han är mån om sitt yttre och han har ett självförtroende som kan vara lite väl stort, men sexigt. Med åren så försvinner sexigheten i självförtroendet och verkligen i utseendet. Kring femtio ungefär. För då slutar män bry sig. De flesta iaf. Men föööörtiåringar, de är godingar de. De flesta...

Av tant-rosa - 16 december 2013 21:43

Jag tycker det är skitdumt att de som inte var snabba nog, inte ansträngde sig mycket nog, ska belönas med att få gå på konserten dagen FÖRE oss andra. Att de satt in en extrakonsert och lagt den dagen före ordinarie konsert. Vi som faktiskt var snabbast på plats för att köpa biljett till Team Richard och Carola. Vi som förtjänar det, får vänta till imorgon. Skitdumt tycker jag.

Av tant-rosa - 16 december 2013 12:36

Nette och Anette har gjort en informationsfilm om tarmcancer. Den kan ni hitta på youtube. De finns även på fejan som "We fight cancer" De är så himla modiga och starka. Jag känner bara Nette, den mörka tjejen. Hon och jag jobbade ihop som teckenspråkslärare på hörselvården. Vi träffas lite då och då för att fylla på våra skrattförråd. Kolla in filmen. Jag har blivit mer uppmärksam. Bli det du också.

Av tant-rosa - 15 december 2013 20:44

Glenda, Emma, Anneli och jag. Drack drinkar, fixade mat och hade tjejsnack. Sedan tog vi oss in till stan. Mycket folk på Hk, men ni som var hemma missade inget. Möjligtvis den beiga tjejen som låtsat inte se och vägrar hälsa, men gärna står och fjortis-viskar med sin kompis. Patetiskt så man inte vet om man ska skratta eller skita i det.

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2013 >>>

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards