Alla inlägg under december 2013

Av tant-rosa - 14 december 2013 15:05

Ska nog bli förnärmad har jag bestämt mig för.

Av tant-rosa - 14 december 2013 10:51

Först skulle jag vakta soffan, sedan messade Camilla och undrade om jag kände för en AW. Svårövertalad? Nä. Sedan fick hon ge återbud. Jaha, soffan iaf då?! Träffade på Susann som absolut tyckte jag skulle med ut. Skit i soffan liksom. Tobias körde mig till Carina, Anneli mötte upp, Susann var på plats och Gerd kom senare. Tjejsnack och skål. Promenad till foxen. Lemnells spelade. Några tjugoplus ungdomar undrade vad det var för gubbar som spelade tråkmusik. Ännu en snygging från Lindex var på plats. Dog ihjäl mig av hennes härligt sexiga håruppsättning. Vandring till Donken. En liten skitunge med stelt hånleende kunde träffat min högerhand. In på Hk. Kramade Tommy och presenterade mig för den nya vakten. Hade tydligen gjort det sju gånger tidigare också. Påminde om vikten av ordspråk och då speciellt "bättre sex gånger för mycket än inte alls" Tröttnade på folket som tagit sig ut denna kväll och åkte hem.

Av tant-rosa - 12 december 2013 09:26

Kolla in mina fina liljor. En bukett är äkta, den andra är det inte. Jag älskar liljor och jag älskar att städa och sedan få sätta fram en ny bukett blommor. Det kommer ske ikväll.

Av tant-rosa - 11 december 2013 20:34

Jag tittar alltid jämt på "Bonde söker fru" eller Bonne söker blygdläpp som en del kallar det. Iaf. Denna säsong är det aptråkigt. Ingen tönt är med. Jo, tre av fyra är töntar, men inte töntar nog för att det ska vara katastrof att missa ett avsnitt. Förstår ni? Det ska vara töntar som Fredrik från Ysby eller han den rödhåriga saken som fortfarande bodde hemma. Eller heta som bög-Peter som var med för några år sedan. DÅ är det bra. Nu är det bara väldigt mycket beige. Gäsp.

 

Update: "Hennes skratt är som att slänga in en näve singel i en tombola" Bästa kommentaren!!

Av tant-rosa - 10 december 2013 10:15

Jag har fått två nötter i en nöt och har ingen att spela filipin med. Dessutom har jag fått det t v å gånger. Det suger.

Av tant-rosa - 8 december 2013 21:13

...så köpte vi biljetter till Laxbuggarnas årliga julshow. Vi fixade även till Felicias föräldrar och syster. Så igår var det dags. Härlig och skitbra show. Efteråt åkte vi hit och vi var 11 stycken som skålade här innan vi åkte till Hk, där jag hade bokat bord i valvet. Trevlig kväll i valvet. Men där slutade det trevliga för herre jösses Amalia så mycket drägg det var ute. Hur, jag bara undrar hur kan så mycket folk med så lite stil samlas på ett ställe samtidigt?!

Av tant-rosa - 8 december 2013 21:11

Dessa dagar har gått sjukt fort. Klippning hos bästaste Micke tillsammans med massa skvaller. Illamående större delen av natten då Sven knackade på alla fönster och ville komma in, samtidigt som han välte träd lite här och var i södra Sverige. Anneli och jag åt mat och kollade Idol här innan utgång på fredagen. Vi stannade inte och låste denna kväll. Nej det gjorde vi inte.

Av tant-rosa - 4 december 2013 20:17

  Det tog lite längre tid än så. Men nu har förändringen skett. Jag har städat vagnen och fått in mitt rosa. Massa med doftljus och go musik gjorde att städet och pysslet gick smidigt och bra, trots att vagnen inte hade någon värme. Självklart är lampan en katt bland hermelinerna och skall ut. Nu får gärna våren komma och slå mig.

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2013 >>>

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards