Alla inlägg under februari 2014

Av tant-rosa - 23 februari 2014 22:01

Varför ska vissa personer alltid skriva luddiga statusar? Så att alla vänner ska undra och fundera på vad som hänt eller vart de ska. Är inte det fjortisbeteendet lite strängt? Varför länkar man personer på deras EGNA sidor? Får de inte info ändå om att de fått en kommentar? Är det bara jag som drar mig för att på vissas sidor kommentera, för att jag vet att jag kommer få info om ny kommentar ca 30 gånger? Varför kan man bara vissa gånger välja att man inte vill fortsätta att få aviseringar? Varför har jag plötsligt börja säga/skriva ordet "vissa" ungefär artontusen gånger? Nå?

Av tant-rosa - 23 februari 2014 21:30

För länge länge sedan fick jag ett brev på posten. Någon som jag fortfarande inte vet vem, skickade info om OS till mig. Den lappen har suttit på kylskåpet sedan dess.

Ikväll är OS-skiten över och det har jag firat.

Men min erfarenhet berättar för mig att nu ska det tuggas. Varför gick det som det gick? Hur kunde det bli så? Sa jag att jag inte har idrottsintresse i mitt DNA?

Av tant-rosa - 23 februari 2014 21:19

Det hade vi hos Nette igår. Så många goda ostar, så många skratt, så fruktansvärt ont i foten. Fortfarande ont sedan stövlarna och mycket stående i fredags. Men Nettes underbara skratt, hennes humor och hennes skarpa hjärna övervann smärtan. Snacka om balsam för själ.

Av tant-rosa - 22 februari 2014 10:06

Nu har jag krupit upp i soffan med min frukost. Om ni hade känt hur mina fötter känns, så hade ni lagt all, all sympati hos mig. Pulserar är bara det lilla ordet. Satt inte ner många sekunder igår. Stod och gick gjorde jag.  Jag hämtade Lotta och Stefan strax efter tre och vi hämtade den beställda familjepizzan innan vi åkte hit och hällde upp första shoten. Flera stycken blev det och jag bannade mig själv för att jag glömt bort hur duktig Lotta är på att shota.

 

Sedan tog vi oss till hk och det gjorde många andra också. Efter lite vin och ajrich koffi, så gick vi bort till Foxen och livebandet.

 

Sedan ville jag självklart introducera shotluckan för skåningarna. Det var ett bra tag sedan jag var där, så det var ett roligt återbesök. Johan och Jakob tog emot oss och det var kul att se hur varm i kläderna Jakob blivit. Mama Mia vilken godbit han är. Söt så man får hål i tänderna och dessutom skittrevlig.

 

Tillbaka på hk så kom Olivia in. Vi hade haft messkontakt under kvällens gång och jag förstod då varför hon så gärna ville möta upp kärringen. Hon hade ett ket till mig. Guldnougat som jag tycker är guld och ihopknutet med rosa snöre. Särlek för mig. Denna onge är så sjukt söt och mysig.

 

Nu ska jag sätta ner fötterna i ett bad och tagga kvällen som kommer innehålla en ganska stor tjejfest. Tenabinda, jag säger bara Tenabinda.

Av tant-rosa - 21 februari 2014 11:12

 

Inte efter Mello. Nej, den har jag tröttnat på. Såg halva av första avsnittet. Såg inte andra och kommer inte heller se det tredje imorgon. Vilken skit liksom.

Men...

Snart har vi "Lets Dance" här. Längta, längta. Synd bara att den där vidriga Patrik Sjöberg är med. Han borde lära sig vad ordet ö d m j u k betyder.

 

Ikväll ska vi på after work på hk. Jag gjorde ett evenemang på fejan tidigare i veckan. Till mina vänner och deras vänner. Alltså kan alla som vill kolla in och bli sugen på att sticka in näsan där ikväll. Lotta och Stefan hängde på, vilket jag tycker är skitkul, så de susar upp från Veberöd efter lunch. De kommer hit innan och Lottas plan är turkisk peppar. Vart sa ni att man köper karaktär någonstans?

Av tant-rosa - 19 februari 2014 12:45

Bosse Östlin från "Glada hudik" är äkta särlek. Jag blir på gladhumör som han säger, när jag ser/hör honom. Han vill ofta kramas. Jag vill krama honom.

 

 

Av tant-rosa - 19 februari 2014 12:34

...när man kommer på att mjölken är slut. Den upplevde jag häromdagen, fast 74 gånger värre. Jag satt i bilen och skulle sätta in min fm sändare i ajfånen, så jag kunde spela min spotifylista. Insåg då att den inte passar till min relativt nya ajfån 5s. Jaaa, jag vet att det är krig på jorden. Men snarast, mycket snarast måste jag åka och köpa en ny. Vara utan spotify i bilen? Tror inte det va!

 

 

Av tant-rosa - 17 februari 2014 11:20

På fejan så cirkulerar nu massa nomineringar. Typ alla ska nominera varandra till att häva en öl så fort som möjligt. Detta har det stått ganska mycket om i tidningen så ingen kan ju ha missat det liksom. Iaf. jag fick en idé och gjorde samma sak, fast jag bytte ut alkoholen mot kakor och choklad. Gillar ironin. Fått massa många kommentarer av mina fejanvänner och bjuder på den här också, fast jag inte vet vilka som läser bloggen. Kalla mig skitmodig. hö hö... Nu har iaf min kak och godisutmaning kommit i rullning. Kul    

 


 

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2014 >>>

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards