Alla inlägg under maj 2014

Av tant-rosa - 15 maj 2014 12:21

En längre tid har jag haft frusna blåbär i min smothie. Nu har jag en näve frusna hallon från Skatans frys. Före frysen så var de i deras trädgård. Dessutom har jag lite mysli, för jag vill tugga. Jag gillar att tugga liksom.

 

Av tant-rosa - 15 maj 2014 12:02

Jag gillar de av mina vänner som väljer bort SD. Flera bilder på både fejan och Instagram om att de slänger deras reklam i papperskorgen. Jag tycker de är vidriga. Folk låser sig och tänker "bara" på att de är emot invandringen. De tänker inte på deras andra punkter som bland annat är de emot homosexuella, mot abort och deras nedvärdering mot kvinnor. Jag tycker det är synd att de ibland ska hindras från att uttala sig. Låt dem komma fram och visa svenska folket hur smarta de egentligen är. Inte ens rätt datum klarar de av. Men säg inget till dem. För mig får de gärna gå och rösta några dagar senare än alla vi andra.

 

De gör först reklam mot det organiserade tiggeriet på våra gator och veckan därpå tigger de själva pengar.

 

De är både listiga och starka. Precis som alla de som röstar på dem!

 

Av tant-rosa - 15 maj 2014 12:00

Är du känslig för svordomar, så ska du inte läsa detta inlägg.
Ni som har storlek 40 och uppåt. Kan ni vara så jävla väldigt snälla och sluta köpa de förbannade klänningarna och de jävla tunikorna med den irriterande skitskärning under byst/mitt på magen?! Så kanske alla jävla designer och inköpare någon gång fattar att VI VILL INTE HA DE MODELLERNA, FÖR VI PASSAR INTE I DEM. Vi ser fan inte kloka ut i dem. Tror du att du ser smal ut i dem, så får du fan köpa ny spegel. Jag är så jävla förbannat trött på dessa jävla resårer.

Av tant-rosa - 14 maj 2014 15:56

Jag fick en väska av mamma Karin. Hängde väskan på kroken som sedan trillade ner. Allt har en mening tyckte Zambo som gått i och ur den flera gånger sedan dess. Har jag hjärta att hänga in den i klädkammaren?

Av tant-rosa - 13 maj 2014 20:43

Många "ska bara" har det varit idag. Jag visste att grejerna jag sökte låg långt in i förrådet. Det visade sig såklart att de låg längst in. Murphy hade stenkoll liksom.

Medans jag jobbade mig längre och längre in, så var jag även nyttig. Rensade och hittade en del. Bl a dessa böcker. Nu ser ni hur skitgammal jag är.

Sedan gjorde jag massa ärende som legat och väntat och jag tror det var bättre än sex att få stryka flera av dem på listan. Då jag tryckt i mig lunchen i sällskap med Håkan Ramsén som har "Smycka" , så jallade jag bort och lyssnade på Nonne och hennes föreläsning. Lyssnade klart och rövade sedan in i en butik för nästa punkt på listan. Träffade Felicia och S1. Hon provade studentklänning. Jag såg min chans till paus och lutade mig tillbaka i den sköna soffan för att vara smakråd. Mama Mia så söt ongen är. Klänningen hon valde får ni inte se förrän 13/6. Så det så.

Färden gick till återvinningen och bilen rullade betydligt lättare därifrån. Handlade på maxi och stressade sedan vidare till habiliteringen på sjukhuset för att lyssna och få info om funktionshindrade barn. Som jag sa i början, så sa jag även många "ska bara" idag.
Förresten, så hann jag även med en minisemester. Väldigt liten. Ett sådan här rum skulle man ha hemma. Istället för gästrum menar jag.

Av tant-rosa - 13 maj 2014 17:44

Idag föreläste kusin Nonne på Alla hjärtans hus om hur det var när hon fick sin stroke för 17 månader sedan. För att klara av dessa intensiva timmar, har hon vilat 1 1/2 dag. Jag tycker hon klarade sig skitbra!

Av tant-rosa - 13 maj 2014 09:29

Jag boostar mitt sinne och min kropp denna gråa regniga dag. Då hjälper verkligen varma och söta sms!

Av tant-rosa - 12 maj 2014 11:29

I flera år har jag varit bjuden, då Hk har vip-bjudning för sina stamgäster. De timmarna är så annorlunda på haket och vi har det riktigt roligt och mysigt. Jag bjöd med Nette och vi startade hemma hos Roger och Cicci med en fördrink. Trots att det var strax efter 11.00 en söndag, smakade den ändå kanongott.

Vana trogen var vi på plats i god tid och lika vant, så är färddryck medtaget. Vi tog några bord på uteserveringen och innan vi slängde oss över den härliga pub-buffén, som bland annat innehåller hur många vingar, revben och tacoblandning vi vill, så beställde vi dricka i baren. Reducerade priser som t om är lägre än de vanliga stampriserna. Vi hade mysiga timmar.

Någon timma var även de väldigt unga inbjudna och Malins söta döttrar tog också plats.

De något äldre gästerna roade sig också. De bästaste männen, Lasse T och Thomas delade livserfarenheter.

Barbro tog en bild och jag hjälpte Lasse och Jenna att le. Otack är världens lön, säger mitt ömma och bitna finger idag.

När vi hade festat i bra takt i flera timmar, så insåg vi att klockan var bebis och jag fick ännu en gång bevisat att det är roligare att festa en eftermiddag än sen kväll. Efter 11 timmars skålande, asgarvande och mumsande så var kärringen nöjd. Helt slut är ett annat beskrivande och cyklingen hem var ganska långt ifrån barnsäker. TACK Håkan, tack personalen, tack för en riktigt lyckad "tillställning"

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2014 >>>

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards