Alla inlägg under juni 2014

Av tant-rosa - 8 juni 2014 21:25

Den startade vi i mitt förtält i fredags. Shot, shot och sedan tog vi en shot. Jag hade tre sorter och då fick vi ju prova tre sorter. Svårare än så var det inte.

När vi kom till festtältet som låg femtio meter från min vagn, så stod nästan alla femtio gästerna med ett glas skumpa i handen och jag vet inte varför, men plötsligt skulle jag vara i Kalles famn bestämde jag mig för. Tyvärr glömde jag att informera Kalle om detta, så han var inte riktigt beredd. Vi rasade ner i gräset och på vägen så tog vi med oss ett av de tre benen till kamerastativet. När Kalle drog upp mig, så hann jag se Tobias min. På frågan "vilka är det där?" svarade han "jag vet inte" sedan flabbade ihjäl oss allihop. Smygentrén, gick alltså bara sådär.

Jag hamnade vid ett bord med fyra stycken som drack vatten/cola. Ni som känner mig kan ställa er upp från golvet nu och sluta flabba!
Den enda förutom jag som drack vin, öl och snaps vid mitt bord, visade sig vara trubaduren. Han fick snart klart för sig att det var ös i kärringen och hängde på då jag föreslog att vi skulle ropa "andra sidan är ni klara" Det var ganska många tal och kuligheter och kvällen gick snabbt.

Pappa Hans höll tal.

Tobias höll tal. Pontan och Hanna höll tal.

Demetrice var överväldigad av all kärlek han fick av oss alla. Men den mannen är sjukt lätt att tycka om! Så himla mysig och sympatisk. Tänk att han jobbade i ett år, innan han fick börja dejta Tilda. Det kallar jag tålmodigt.

[Bild]

Senare på kvällen hamnade jag vid ett annat bord. De som bor hela säsongen på campingen hade slagit ihop sig. Ett skitgött gäng som inte spottade i glasen, vilket passade mig. Vem har förresten kommit på att man ska spotta i glasen? Dumt, mycket dumt.
Dansen funkade bra och vi hade helt enkelt en rolig kväll.

[Bild]

På lördagen var vi inte lika kaxiga och brassestolen användes flitigt. Hanne, Stone och Peter hälsade på och vinet försvann fortare än ölen ;-)

Av tant-rosa - 5 juni 2014 13:08

Tilda som är Pontans gamla danspartner, bor nu i USA och har där gift sig med Demetrice. Därför ska vi ha en bröllopsfest för dem på fredag. Igår överraskade alla ongarna dem med en fruhippa och en svenSK-sexa.

De hade midsommarafton med allt bad det innebär. Sill och dans kring midsommarstången. Jag flabbade ihjäl mig när jag såg filmen på insta.

Härligt att de får samlas igen.

Av tant-rosa - 5 juni 2014 12:43

Igårkväll landade jag på Laxviks camping. Vi ska ha bröllopsfest här på fredag, så då tänkte jag att jag kunde göra två flugor på smällen. Hans hjälpte mig med att dra i förtältet och ställa upp de stöttande pinnarna. Resten fixade jag själv. Det tog ganska lång tid, men vem har bråttom på en camping liksom? Eftersom jag glömde att ta stödbensölen, så tyckte jag att jag var värd lite vin innan jag kraschade strax före tolv i natt.

Idag har jag pimpat och haft mig. Klar lagom till solen kom. Myyys!

Av tant-rosa - 4 juni 2014 13:38

Min frisyr och min hårfärg är en dålig kombo. För på kort hår så fäster inte färg så bra. I och med att jag är sjukt gråhårig, så får jag blondera det varje gång före jag kastar i den lila färgen. Så nu planerar jag en ny frisyr, utan så mycket snagg.

Vad gör ni då? Hur går bilen?

Av tant-rosa - 2 juni 2014 19:56

Idag hjälpte det inte hur mycket jag sa att jag inte ville, för jag tvingade in mig själv i butiker för att prova bikini. Åh, vad tråkigt det är när man ser ut som en valross i provrummet. Döm om min förvåning när inte bara en bikini passade, utan faktiskt TVÅ stycken. Det har nog inte hänt sedan jag var 30 år och hade storlek 36 och fick sy in i midjan! Jag blev så paff, så jag glömde t om bort att hosta för en minut!

Obs!! Det är inte kvinnan på bilden som har skrivit blogginlägget.

Av tant-rosa - 1 juni 2014 20:42

Nu är min balla ordentligt klar för sommaren. Sommar och shot. Sedan starten har det shotats mycket på min balla och varför ändra ett bra koncept så säg?!

Av tant-rosa - 1 juni 2014 20:23

Idag har Sture och friskolorna sin bal. Vi var hemma hos Felicias kompis för att Tobias skulle ta kort på dem. Felicia är tvåa från höger.

Hon är så himla fin.

Pontan kunde inte låta bli henne. De har inte setts på en vecka eftersom Felicia varit i Turkiet. Tufft liv liksom.

Hennes söta syster och mysiga föräldrar var såklart också med.

De gick fint och snyggt på röda mattan. Det hade pisseregnat två timmar tidigare, men så kom plötsligt solen.

Lilla Gräddnos var så fin.

Richard var attans så fin.

Milla och Simon.

Sara med kavaljer.

Louise med kavaljer

Söta Elina

Simon

Självklart måste det vara lite kuliga bilder också. Jag hav ongarna min kamera och bad dem ta en ringbild.
Hoppas verkligen att varenda onge dricker lagom ikväll. Detta är en kväll de ska minnas livet ut.

Av tant-rosa - 1 juni 2014 10:46

Fullt ös och full vila. Så har mina sista dygn sett ut. På kvällen satt Ylva, Victoria, Helén och jag på hennes balla. Sol, rosé och massa flabb innan vi promenerade in till Storgatan och nya O'learys. Ett ställe som JAG tror är för stort för lilla Halmstad. Jag tror även att det kommer bli ett ungdomsställe och alltså inte så stor konkurrens för Hk. Tiden får utvisa.

Lördagen startade med en halvtimmes hostande i sängen. Lite matt och mycket trött tog jag mig till Nonne och Reinos gamla hus. Fyllde bilen innan jag körde till det nya. Där bar och slet vi några timmar. I det gamla var det tre personer, i det nya var vi sex personer. Två personer skötte en skåpbil och en bil med släp. Bra organiserat och vi som packade in och upp, behövde aldrig vänta på att nya saker skulle komma. Huset är så himla mycket wow. Jag gick omkring i en timme och wowade när jag första gången fick se huset. Nonnes garderob! Jag säger bara, Nonnes garderob. Mama Mia. Hela familjen J är väldigt vinintresserad, så inte bara vinkylen glädjer dem, utan även "vinrummet" som har glasvägg och glasdörr. Vattenspridare lite här och där nergrävda i gräsmattan, hur smart är inte det då. Jag tänker på Stefan, som har Sveriges finaste gräsmatta. Jag tror det hade gått för honom om han sett dem. Ja, sedan finns där fler grejer som gör att jag kommer tillbringa tid i det huset. Förresten, så finns det redan ett Lolli-rum. Ett rosa såklart. Undra om Reino kan få en utlandstjänst ett tag, så kan jag flytta in. Kolla här då...

En "Bingolottolucka" som du puttar till och fram kommer toaborsten, som du aldrig vill se. Snyggt dold. Ja som sagt, ett kanonhus!
Efter några timmar orkade inte min kropp längre och jag åkte hem till soffan. Somnade direkt och höll mig kvar i soffan ända till sena kvällen, då jag äntrade sängen. Denna jäkla hosta. Jag blir tokig!

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards