Alla inlägg under juli 2014

Av tant-rosa - 17 juli 2014 22:09

Håkan som har "Smycka" har varit igång igen. Han är i Malung just nu och både dansar och säljer sitt och Tony Ervings danssmycke. Just idag har det varit en stor brand där. Då passar Håkan på. Han skrev på fejan att det var hans tur att laga mat :-)

Av tant-rosa - 17 juli 2014 18:04

Idag stötte jag på en kompis från den forna tiden. Vi brukar stöta på varandra lite då och då och snacka lite skit. Idag var han låg. Inte samma glada goa man tänkte jag. Då berättade han att hans son fick en sjukdom i november. I mars trodde de att han blivit frisk. I maj insåg de att han inte var det. I början av juni gick han bort. Han hann fylla 20 år. När vi kramats och sagt hej då, så kom mina tårar och jag kärleksbombade mina söner. Stackars, stackars familj.

Av tant-rosa - 16 juli 2014 13:18

Nu är jag hemma. Duschat och krupit upp i soffan. Helt slut som artist. Vi har haft roliga dagar. Roliga, soliga och regniga. Lina som lånat min lägenhet och varit sambo med Zambo, kom ut och hälsade på oss igår. Idag då vi pratades vid i telefon, så sa hon att hon inte vet när hon hade så roligt sist. Så nu vet vi att det inte bara är jag och detta gäng som tycker att vi har apkul ihop. Vet ni hur gott det är med mjölk och soffa idag?!

När jag kom hem så hade jag fått ett skitgulligt vykort från en riktig going. Dessutom var min kyl och frys pimpad. Alltså var det massa säärlek som mötte mig i hemmet.

Av tant-rosa - 14 juli 2014 12:55

Igår handlade vi och fixade innan vi körde iväg. När tältet skulle upp så pisseregnade det, men vi hade roligt även då. Ett under att jag inte kissat på mig av skratt.

Halv nio kom grannen som stod med husbil bakom oss och talade om att vi störde och bad oss sänka. No wäj liksom. Så de flyttade på sig. Tack så mycket. Sedan var vi högljudda för att det var fotboll istället.

Nää, det är inte mina tallrikar! Skulle jag ha blåa liksom? Tror inte det! Men det var inte vår vagns tur att laga maten igår.

Sedan var vi taggade och styrde upp så vi kunde kolla fotbollen i vagnen.

Frukost och dusch är avklarat och vi har hällt upp både det ena och andra. Just nu har vi josa skumpa på kylning.

Om turken är med? Men hallå, har ni fler frågor av det slaget, så ställ dem i hallen.

Av tant-rosa - 12 juli 2014 22:49

Igår hämtade jag Lina och ongarna på stationen. Sedan åkte vi ut till Tylösand. Sol, sol och mera sol.

Sedan gick vi upp till after beachen och lyssnade på Strucky likes. Mama Mia vilken energi och glädje de unga grabbarna hade. Man blev verkligen glad av deras spelning. Lina rockade loss.

Skitglad blev jag då jag ännu en gång blev söörvad av en riktig goding. Asså hans leende och trevliga sätt, kan troligen välta omkull vilken kärring som helst. Adam på Hk har fått konkurrens i charm kan jag tala om.

På kvällen tog vi oss till O'Learys för att dejta Linas kompis Robban. Han bjöd oss på middag. Han är chef på stället och ville vi skulle prova allt. Det gjorde vi också.
Vi började med en drink före maten. Sedan togs det in a l l a före-maten-rätter och vi provade allt.

Även varmrätterna provade vi. När det var dags för dessert, kaffe och något gott till det, så bangade denna kärring. Jag tänkte att jag inte skulle orka äta något mer förrän nästa torsdag. Jo eller hur?! Det räckte ända till idag liksom. Jag vaknade av att femåriga Holly Rose stod nere på gatan och ropade Tant-rooosa. Ja hon kallar mig det. Lina säger Rosa, inte råsa, utan Rosa. Det gör Peva också förresten.
Uj, nu kom jag ifrån ämnet. De hade iaf varit på Netto och fått med sig fel nyckel, så de stod lite utelåsta. Efter mysig frukost så åkte vi till Vilshärad för strand och after beach. Det var SNSB som spelade. Blä, så sega de är. De är säkert bra vid andra sammanhang, men på after beach tycker inte jag de passar eftersom de inte har energi nog att få med sig folket, utan bara drar av låtarna. Mellansnacket som de är glada för, gör inte så många andra glada. Nä, de är inte min melodi. He he.
Sedan satt kinamat fint, skitfint.

Av tant-rosa - 11 juli 2014 09:03

Igår låg Loppan, Wilma och jag på stranden. På kvällen kom hon hit på en drink innan vi tog oss till stan. Vi satte oss på 3hjärtan och inväntade Mats. Han var nere i Halland och jobbade och det kändes lite konstigt att träffa honom utanför Pride. Vi åt och hade det mysigt. Sedan gick vi bort till Bullen för ytterligare lite dryck.

Nu jädrar är det fulla dagar ett tag framåt. Om en timme ska jag välkomna Lina med compani som kommer susandes med tåget. Då ska vi till stranden. Vi vill ha fint väder. Ja det vill vi.
Jag fick ett gulligt sms om ännu en väderönskan som gladde mig. Leve härliga sms!

Av tant-rosa - 10 juli 2014 16:36

Pontan frågade Tobias: Om du fick välja mellan att lyssna varje dag livet ut på mammas lista på Spotify som heter "Klämkäckt" eller bära runt på en dvärg lika många timmar, vilket skulle du välja? Tobias svarar: Hur skulle jag bära dvärgen sa du?!

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards