Alla inlägg under augusti 2014

Av tant-rosa - 3 augusti 2014 19:52

Jag är lite upptagen med en skitläcker karl just nu. Han är krävande med att passa upp på mig. Han vill ha min kärlek hela tiden. Vi har fullt upp med varandra. Det är därför jag inte bloggat.
Eller så är jag nyss hemkommen, efter att ha kört bil i fem timmar, hämtat kinamat för att få i mig det salta, däckat i soffan med vattenflaskan under armen. Ni får välja själva. I vilket fall är jag snart tillbaka.

Av tant-rosa - 2 augusti 2014 10:37

Vilka trevliga människor, vilka härliga bilder. På cavaminglet igår var vi nästan 40 personer. Mycket cava blev det. Återkommer senare, för nu är det dusch och fix innan vi ska röva ner till Slussen och kolla paraden. I år är det 156 tåg som går. Vi ska inte gå så mycket. Vi ska stå och njuta. Av parad och av medhavd dryck. Våra krampande vader talar om för oss att vi behöver vatten. De har skrikit ett tag, så vi ska nog lyssna idag. Kanske. Happy Pride på er!

Av tant-rosa - 1 augusti 2014 10:14

Såklart att även Max ska ha rätt halsband dessa dagar. Fast j a g vågade inte hänga på honom det. Inte sedan han kom emot mig med blottade tänder och bullrigt morr då jag skulle väcka hans mamma imorse. Nä, Max och jag är inte bästisar. Fast nu är jag kaxig, flr nu är han ute och promenerar med Camilla och jag ska duscha. För sedan ska stada få ett besök. Vissa butiker också. Javisst.

Av tant-rosa - 1 augusti 2014 10:07

Igår fixade vi till oss och tog bussen och tunnelbanan till stadion. Just när vi hoppat av tunnelbanan så bad jag en man ta ett kort på oss. Jag såg inte att han hade en vit käpp i handen och gjorde säkert hans kväll. På vägen träffade vi en grabb som i början bara drack rosé i fina glas och skumpa i ännu finare glas. Vi omvände honom och till slut halsade han vårt vin så väldans lätt. Vi är duktiga vi. Kvällens artister var Anne-Lie Rydén, Arja, Caroline von Ugglas, Kalle Moreus, Evorna Dahlgren och Attling och Kicken. Alltså detta var t om sämre artistregn än förra året. Så nu vet i katten om jag väljer parken nästa gång. De 400 kronorna kan man ha annat kul för här i stan. Vid transornas tält träffade vi goa människor. Dock saknade jag Sara-Claes och ska messa honom och ifrågasätta varför han inte var där igår. Hemma igen var nattmackorna goda. Fast kudden var godare.

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards