Alla inlägg under oktober 2014

Av tant-rosa - 9 oktober 2014 15:11

Igår lyssnade jag på en gammal goding. ?I wanna make love to you? med Hanne Boel. Då mindes jag en händelse som jag då, önskade glömma livet ut. Vi bodde i vårt ganska nybyggda hus i Skedala. Pontan var ett år gammal. Förresten så tyckte jag DÅ att jag var tjock. Jag skulle bara vetat liksom. Iaf. Jag gick omkring hemma och städade i min spetsbody. Även då spelade jag hög musik när jag var i städtagen. Hannes låt gick på det högsta när det ringde på dörren och eftersom jag inväntade en kompis, så slet jag bara upp dörren. Till denna låt, med den texten, mötte jag en utländsk tavelförsäljare i min spetsbody. Att jag inte dog ihjäl mig?! Han kom också av sig en stund och stod och härmade min stamning. Köpte tavla? Tror inte det va!

Av tant-rosa - 8 oktober 2014 20:21

...ta hål och sätta in det här pappret i pärmen innan jag slutar och drar iväg för att göra det tråkigaste jag vet. Handla på maxi. Hade jag haft kvar min livmoder, hade jag säkert fått ett framfall också. Ett hattricks liksom.

Av tant-rosa - 7 oktober 2014 20:41

Jag brukar skriva fel i min ajfån. Ibland skiter jag i att ändra, för jag tänker att personen i fråga fattar ändå vad jag menar och kan ändra ordet i hjärnan själv liksom. Fast vissa ord måste jag ändra. Det kan blir skittokigt. Visst är det fler än jag som är nyfiken på hur detta slutade? Åh, vad jag vill veta. Nästan lika mycket som vart jag kan hitta skitbilliga mockastövlar. Nästan.

Av tant-rosa - 6 oktober 2014 21:44

Jag anser att drömmannen är lyhörd. Drömmannen talar alltid sanning. Drömmannen kan dra en vit lögn ibland. Drömmannen har full koll på när han ska göra vad. Drömmannen finns. Drömmannen finns inte. Jag vet faen inte. Jag bara vet att jag vill ha en drömman. Äsch, skit i det. Bara ge mig en man liksom.

Av tant-rosa - 5 oktober 2014 19:00

Mr Rex och sambon Ullan hämtade mig igår och vi mötte upp Nonne, Reino, HAlena och Leif innan vi gick in till fölsebarnet. Där var vi 80 personer i trädgården som fick drinkar, innan vi leddes ut till en väntande buss. Den tog oss till Söndrumsskolan och de väntande ungdomarna som söörvade oss under hela kvällen. God mat, massa vin, tal och disco. Cina är Halmstads discodrottning. Verkligen nummer ett. Temat var glitter och glamour och paljetterna tävlade med boafjädrarna att synas både i luften och på dansgolvet. Jösses vad fötterna värker idag. Jösses vad törsten törstar idag. Tack Cina. Nu är även du på döhalvan.

Av tant-rosa - 4 oktober 2014 18:06

Igår var jag hemma hos Slavarna. Massa god mat, snaps utan sång och sketagod dessert. Självklart kollade vi Idol och var den bästaste juryn. Karl-Åke åkte och köpte frallor imorse och frukosten var på hög skala. En riktigt härlig och skön start på helgen. Nu taggar jag fest och blir hämtad om 24 minuter. Ikväll kan all världens roligheter hända. Smyg imorgon fm så är ni snälla.

Av tant-rosa - 3 oktober 2014 13:42

Idag var jag på sjukhuset för att gå på mammografi. Japp, jag gick och tog en fika medans de tog bilderna. Skillnad mot förr då man hade fasta bröst minsann. Iaf. Jösses vad allt går långsamt där. Parkeringsautomaten hade inte bråttom att knyta kontakt med systemet och spotta ut en biljett. Inte heller öppnades skjutdörrarna i den takt jag ville/trodde, så bägge armarna fick sig varsin kyss. När jag hann ifatt farbrorn med rullatorn, så hade jag lyckats få ner min takt och hann både ge honom en öppen dörr och ett leende. Jag log även åt sköterskan som sa att jag omedvetet känner på mina bröst. Då jag duschar, smörjer in mig och letar efter brödsmulor. Hon skulle bara veta vad jag brukar leta efter där. Verkligen. Nu ska jag jalla på, trots att jag inte borde liksom.

Nää, det blir ingen bild på platta bröst. Nope.

Av tant-rosa - 3 oktober 2014 13:19

Jag minns farfar och hans tårar. De rann hela tiden. När han var ute så fanns det ingen hejd på dem. Det har gått i generation kan jag tala om. Hans barn och barnbarn ärvde det. Ska bli spännande att se hur hans barnbarnsbarn får det. Jag hade stängda tårkanaler när jag föddes och fick de öppnade med en nål utan bedövning när jag var sex månader gammal. Troligen hittade inte läkaren någon nål, utan tog en stjärnmejsel istället. För när mina tårar rinner så är flodhästarnas tårar väldigt små. Ute i vinden ser jag knappt ett skit och ibland gillar jag att titta på skit.

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards