Alla inlägg under februari 2015

Av tant-rosa - 7 februari 2015 14:53

Igår förade vi brudar hos Titti innan Kalle körde oss till Michelle och hennes homeparty från Lustgården. Vi var 13 brudar med varierande erfarenheter från produkterna. Jag tyckte inte att tjejen som höll i det passade vår grupp, för hon var för ung och hade för lite fingertoppskänsla. Men vi hade en rolig och givande kväll och efter lite spotify och dans i vardagsrummet så tog vi oss in till stan. In på Hk och sade hej till folk och in på Kärven för ett glas rött. God stämning som höjdes ännu mer då Anders drog igång schlagerlåtar. Man vet att man är på en bra kvarterskrog då bartendern inte bara viftar med ett glas så fort man sätter foten innanför dörren, utan dessutom drar kortet och slutför köpet innan man ska gå för att han tidigare fått koden. Fast vi får nog ta ett snack, för han gav sig själv endast 1 krona i dricks och det duger verkligen inte med den servicen. På foxen var det inte alls sig likt. Personalen i baren var väldigt ljumna och det härligt spontana dansgolvet hade pajats med ett diskjockeybås. Ett högt sådant. Ett dumt sådant. Sängen var iaf inte dum när jag kom hem. Så väldans odum.

Av tant-rosa - 6 februari 2015 14:24

Jag får ett bryt varje gång hon bryter ihop. Jaaa, jag vet att vi alla är olika, att vi alla inte kan ta för oss på samma sätt. Men jag blir t o k i g på denna kvinna som hela tiden ber om ursäkt för att hon finns till. Ja, jag vet att jag borde skaffa mig ett liv och skita i att kolla på "Sveriges mästerkock" om det nu stör mig så mycket. Men jag kan ju inte missa Palle. Den söte flygteknikern. Gissa om jag hade skaffat en voodoodocka och döpt till Leila om hon sett till så han åkte ut när de två jobbade ihop?! Hon hade fått mer än en snigel på ögat då. Lätt liksom!

Av tant-rosa - 6 februari 2015 11:01

Mamma Karin är fortfarande inte vän med sin mobil. Jag ser ju dock att hon varje gång försöker svara mig. Det är jag ganska nöjd med.

Av tant-rosa - 6 februari 2015 10:25

Igår var ongarna, Ulle, Thomas och jag på handboll. Det var Pontans första handbollsmatch ever. Ibland blir det tydligt att han vuxit upp med en icke-intresserad-av-sport-alls-morsa. Vi hade iaf mysigt trots att Drott fick storstryk. Ja ja, vem bryr sig liksom...

 

Av tant-rosa - 6 februari 2015 10:00

Nu har vi tömt garderoberna. Det var riktigt tufft. Det blev så definitivt att se hennes kläder som var så mycket hon. Hon har alltid varit svart/vit i klädval, men det syntes också att hon gillade grönt. Tog ner alla hennes smycken, som var så mycket hon. Allt är så mycket hon nu. Jag bad begravningsbyrån fixa fotot och ram som L vill ha ståendes vid kistan. Bara ordet kista får tårarna att komma. Fy faen så orättvist det är.

 

Av tant-rosa - 4 februari 2015 12:35

Pontan tog för andra året i rad hem vinsten som bästa säljaren i Halmstad. Grattis hjärtat!

Av tant-rosa - 4 februari 2015 12:04

Så känner jag mig nu. Igår var jag vansinnig för att munnen samlade på sig saliv eftersom det gjorde så väldans ont att svälja. Så känner jag idag med, men är lite piggare. Nu somnar jag inte på stående fot iaf. Alltid positivt tänk! Foten i kläm?-Jajemän!

Av tant-rosa - 2 februari 2015 14:30

Igår var Nonne, Reino, Karin, Eva och jag på O´learys och åt. Väldigt smal meny tyckte vi, men benen var så möra så de trillade nästan isär, vilket var himla gott. Sedan gick vi på bio. Vi såg "Blackhat" som var ganska bra. Kan förresten någon tala om för mig vad Blackhat betyder?? Kan sedan någon annan tala om för mig varför i hela fridens namn ni har hållit Chris Hemsworth gömd för mig?? Vilken godisbit. Mums!

 

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards