Alla inlägg under april 2015

Av tant-rosa - 24 april 2015 15:12

I tisdags så messade kusin att nu hade hon beställt min födelsedagspresent och att det fanns inslag av rosa i den.
Jag: Vafaen jag fyller ju inte förrän i juli och du veeet hur nyfiken jag är!
Nonne: Jaa, jag veeet och det är så roligt. Jag tog hem den från modehuset bla bla bla.
Jag: Meeen, nu har du ju sagt att det är något klädesplagg och inte en bil.
Nonne: Ha ha en bil...
Idag kom posten. Kärringen kan dock inte stava till mitt efternamn trots att jag haft det sedan Karl XII gick i blöjor. Aj lavv här!

Av tant-rosa - 24 april 2015 12:46

Jag försökte planera in en helg för roligheter. Då insåg jag att jag redan gjort det. Många gånger. Så nu har jag bara en hel helg tom, fram till vecka 28. Nästan så jag blir stressad av det. Fast ikväll ska jag inte stressa. Inte ens när jag shotar med brudarna före utgång. Möjligtvis för att blåbärssoppan kan ta slut. Kanske.

 

Av tant-rosa - 23 april 2015 10:23

Igår var jag trött. Alltså sååå trött, så ni anar inte hur trött jag var. Efter jobbet åkte jag och handlade och andra ärende. Jag var klar en stund före sex då mötet på RFSL skulle börja så jag tog en powernap i bilen. Plötsligt vaknar jag av att en tjej knackar på rutan. Då visar det sig att flera stycken hade varit oroliga över mitt tillstånd. "Lever kärringen i den rosapimpade bilen tro?" Skönt att folk bryr sig, kan jag tycka.

Iaf så orkade jag inte ens titta på de små kockarna igår utan däckade i sängen före åtta. Idag fick jag ett mess från posten om att mitt paket jag beställt har kommit. Glädjande. Så nu kan ni dra ut intressepilen ni fick i ögat av detta inlägg. tur jag inte tjänar pengar på min blogg, för då hade jag fått dåligt samvete nu. He he...

 

Av tant-rosa - 22 april 2015 10:25

Igår bestämde Annika och jag att vi skulle ta ett glas rosé på någon uteservering. Vi bestämde oss för Solsidan, där vi träffade Annette och Marie. Efter ett tag så frös vi ordentligt trots filtar och gick in på Foxen. Där mötte söta Mikaela oss och vi intog ett bord. Även Mats hade hittat dit och han anslöt. Det blev en del minnessnack eftersom han var en bra kompis till mamma när jag var liten och det var han som startade upp "Norre kavaljeren" till ett disco för ungefär 174 år sedan. För att vara en vardag så var vi hemma sent och klockan var nästan halv tolv när vi kröp ner i sängen. Idag är Annika sämre än hon var igår och jag och en iller har inget gemensamt. Alls.

 

Av tant-rosa - 20 april 2015 17:41

Jag uppdaterade min ajfån och då ändrade sig smajlisarna. Inte bara att det visades fler symboler på en gång, utan även att jag nu kan välja hudfärg på ansikte och händer. Fast fortfarande finns det ingen symbol för skumpa och tacos. Nope.

Av tant-rosa - 20 april 2015 14:17

Vi var på fest i lördags. Turid hämtade oss och vi förfestade i Vallberga. Sedan fick vi skjuts till Edenbergas Bygdegård. Sådana lantfester brukar vara så hiiimla roliga för att alla umgås med alla, oavsett åldrar. Så var det inte på denna fest. Vi som förade tillsammans hemma hade roligt ihop, men andra släppte minsann inte in några kärringar i deras umgänge. Vi insåg att det var tråkiga nittiotalister helt enkelt och funderade på hur har deras föräldrar uppfostrat dem? Det fanns EN grabb som röjde runt och umgicks med alla. H a n  struntade i att vi var gamlingar när han såg att vi kunde röja vi också. Social kompetens tror jag att det kallas ;-)

Iaf fick vi skjuts hem av Christina, vilket vi var så himla lyckliga över. Lyckligast tror jag ändå att Micke G var eftersom han väntade på att vi skulle ringa efter honom när festen var slut. TACK Micke för att du hade jourtjänst och erbjöd dig att hjälpa oss hem.

Igår släpade vi oss ner i trädgården med kaffe och brassestol för att njuta av solen, men insåg att grannarna runt omkring oss hade planer på att vårfixa. Den ena skulle hamra och den andra skulle högtryckstvätta. Vi som bara klarade av fågelkvitter och lövprassel tog oss upp till soffan igen, då solen försvann och den vaktade jag sedan till kvälla. Mama Mia, det märks att jag inte är 50 längre.

                     

Av tant-rosa - 17 april 2015 20:52

Ikväll har jag varit hemma. Hemma och själv. Mini och Steve bjöd hem mig, men jag tackade nej. Tobias var inne på att bjuda hem sin morsa, men jag avrådde honom. Så jag har varit själv och fixat. Färgat hår, naglar och hud. Tagit fram grejor ur gömmor och känner mig taggad inför morgondagens fest. Dessutom har jag rensat i min nagellacksväska som väger ett ton. Jag gillar att blanda ihop egna färger när flaskorna börjar bli halvtomma. Så nu fick jag slängt nästan tjugo flaskor och har bara tjugohundra kvar. Lets Dance med mat och dryck. Jo jag tackar jag.

Av tant-rosa - 16 april 2015 11:37

När jag vaknade idag så var jag inte på topp. Jag såg det gråa utanför mitt fönster och kände det gråa inom mig. Efter dusch och kaffe hade det inte blivit någon förändring och jag kände att jag ville vända på färgkartan. Så när jag var inom Statoil så gjorde jag en repris. Jag köpte ännu en gång en chokladbit och bad expediten ge den till nästkommande kund och önska personen en bra dag och att hen gärna fick "skicka vidare" vid annat tillfälle och annan plats. Himlen är lika grå för det, men jag är ljusare i mitt sinne. Tänk att tretton kronor kan förändra för mig och jag hoppas att den chokladbiten kan förändra några minuter för någon annan. Mer rosa till folket liksom.

 

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards