Alla inlägg under april 2015

Av tant-rosa - 6 april 2015 16:26

Påskafton var vi tio stycken som var bjudna på fest till Mini och Steve. Vi hade knytis och jag hade bland annat sånghäfte på mina axlar. God mat, god dryck och högt i tak. Värdparet är skitduktiga på att ställa till evenemang för det är välplanerat och genomtänk.

                   

Fullt ös hela kvällen och frukosten satt riktigt bra den med. Kändes som hotellfrukost.


   




Igår firade vi Pontan. Tänk att lilleman är 26 år. Ofattbart. Vi var åtta stycken som åt och mös på hk. Sedan tog jag bussen hem och jag tror jag sov innan jag ens hade tittat på kudden. Totalt slut i rutan var jag.

 

Idag kom ongarna hit på den traditionella födelsedagsbrunchen. Mys!

Efteråt åkte bröderna till Väla för att shopa och mysa och morsan bestämde sig för att göra ingenting. Jag har ju faktiskt skäl att vara trött efter en hel natts förlosnning. Så det så.

   

Av tant-rosa - 3 april 2015 17:57

Igår gjorde vi stan. Först in på Kärven där jag lämnade ett påskägg till Anders. Sedan till Hk för att lämna ett ägg till de som jobbade i baren och ett till Tommy och hans kollega som jobbade i dörren. Vi njöt av både vin, öl och bubbel på hk och de goingar som jobbade, innan vi slöt upp vid bordet på Kärven. Mera dryck och mera skratt. Sedan gick vi bort till Foxen som körde karaoke. Massa med folk och massa med bubbel. En rolig kväll helt enkelt.

 

Något som också var roligt var filmen som Mini skickade till mig. Hon var ju bara lite avis för att hon skulle stanna hemma och städa istället för att jojna oss.

 

 

Av tant-rosa - 3 april 2015 12:09

Skitnervös faktiskt. När jag hade haft i blonderingsfärgen i nästan en timme, så var håret turkost. Jag var ändå tvungen att spola ur det, för annars skulle jag inte ha något hår att färga överhuvudtaget. Men det gick bra, så nu är jag lila i håret igen. Även mitt badkar är återigen lila. Ett klart vårtecken.

Av tant-rosa - 2 april 2015 09:03

Jag fattar inte vad det är med mig och mina fotbilder? Såg av en händelse att jag hade många bilder och samlade ihop dem. Hoppas jag inte får massa fotfetischister efter mig nu. Hoppas.

Av tant-rosa - 2 april 2015 07:23

Aldrig att jag skulle gå och låta någon dra och knäcka i mig. Nonnes läkare var skitsäker på att hon fick sin stroke till följd av sitt naprapatbesök och nu har det hänt igen. Letar ni efter mig, så behöver ni inte kolla hos en benknäckare i allafall.

Av tant-rosa - 1 april 2015 12:31

Många människor är så rädda för någon som säger att han har en lag. Lagen pekar på att vi inte ska tro vi är något och att vi inte får prata gott om oss själva och våra kära. Jag skiter i den lagen. Vissa gånger går jag på rött också. Iaf, så fick jag höra fina ord igår. En person sa att jag var skitduktig på det jag gör och en annan sa att jag var en fantastisk pedagog. Det sades igår. Inte idag då det är första april. Är ni kompis med den där Jante, så sluta med det. Han är ingen bra vän och vi har ju faktiskt bestämt att vi bara ska umgås med positiva människor. Det har iallafall jag gjort. Jante, skit på dig.

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards