Alla inlägg under juli 2015

Av tant-rosa - 20 juli 2015 14:49

Punkt och kommatecken är gratis. De kostar inget. Inget alls faktiskt!!
Därför kan jag inte fatta jag fattar verkligen inte varför folk skriver som de gör de har varken komma eller punkt någonstans komma kan jag fatta någonstans att folk inte bryr sig om alltså jag kan ha överseende med bristen på kommatecken men punkt kan jag faen inte fatta fick inte folk lära sig det i skolan nu kom jag på att folk brukar strunta i frågetecken också fast det är inte lika vanligt att skita i frågetecken som att skita i punkt och OM de använder punkt så börjar de inte nästa mening med stor bokstav utan fortsätter med små ganska många gånger får jag läsa vissa meningar flera gånger innan jag fattar vad de menar
Jag har massa med skiljetecken, så bara kom och hämta. Du kan även sno dem av mig. Det är helt okey eftersom det finns så många av dem. Till alla liksom.

Av tant-rosa - 20 juli 2015 10:59

Min kärdotter, alltså före detta svärdotter, som jag kallar Nippis, har i a l l a år haft Carolina Gynning som stor idol och förebild. Om jag skulle berätta allt som hon gjort och vad som hänt under åren så skulle detta inlägg bli långt. Jag menar aplångt, så det skiter jag i. Men för ett tag sedan så ringde faktiskt Gynning till Nippis i Grekland. Hennes mamma och moster var på Gynnings utställning och frågade Gynning om hon kunde tänka sig att ringa. Hennes reaktion var underbar och jag såg filmen flera gånger och hörde dem prata med varandra. Jag blev så himla hjärteglad för hennes skull. Hjärteglad-glad i hela hjärtat.

Av tant-rosa - 19 juli 2015 11:09

Såg denna på Clas Ohlson. Samla sina presentpapper, snöre och pimpgrejer i denna "påse" Jag är som en gammal kärring. Slätar ut fina presentpapper och sparar. Jag sparar på typ allt, för det kan vara bra att ha. Suck.

Av tant-rosa - 18 juli 2015 12:05

Idag är det sex månader sedan Ingela hastigt lämnade oss. Vi saknar henne varje dag. Jag vill så gärna tro att hon sitter och skvallrar med mamma och mormor. De dricker vin, skvallrar och skrattar ihop. Hon fick bara bli femtiosex år. Hon fattas oss.

Av tant-rosa - 18 juli 2015 11:47

Asså, de där på SMHI har inte vidare koll. Jag minns förr när de spådde hur sommaren skulle bli och man lite hånfullt undrade hur de kunde ha koll på den, när de inte ens visste en vecka framåt. Nu för tiden undrar man hur de kan spå en vecka i förtid, när de inte ens kan sia om morgondagen. Då menar jag inte tjugofyra timmar. Nä, de har faen inte koll på de sista tolv heller, för det stämmer så himla väldans mycket sällan. Igår visade de en stor sol. Idag när det pisseregnade, så visade appen noll millimeter. Jo, eller hur?!

På Nyhetsmorgon sa träningstjejen att det var bra att ha med sig en hink och två petflaskor till stranden, stugan eller var man nu höll hus. För då kunde man fylla dem med vatten om man plötsligt fick ett enormt träningssug. Då hade man hantlar liksom. Det tipset ska jag ta till mig för jag tycker det är skitjobbigt när träningssuganfallen kommer över mig.

Jo eller hur?!

 

Av tant-rosa - 18 juli 2015 10:15

Igår var jag hos kusin Nonne. Jag blev lite sen och insåg att jag inte skulle klara tiden 11.00, så jag messade henne och sa att jag skulle bli en stund sen. Tur var det, för när jag kom så möttes jag av kussen som stod beredd med en viftande flagga. Säärlek säger jag.

Jag fick massa ket av henne (jag fyllde ju nyligen föörtifjorton) och hon hällde upp bubbel.

Sedan låg vi i varsin solsäng i flera timmar och snicksnackade. När jag är på deras uteplats, så undrar jag varje gång när de andra hotellgästerna ska komma ut från sina rum. De har det så otroligt fint. Gräsmattan är perfekt och det vore ju konstigt om den inte hade varit det med tanke på att de har nedgrävda vattenspridare i varje hörn. Dock troligen inte så flitigt använda denna skitsommar.
Två trappsteg ovanför avsatsen vid poolen så har de ännu en möbelgrupp med både matbord, stolar och stort parasoll. Dessutom en stor mjuk rund soffa. Javisst, kan man bli avis?

Nonne brukar ta ett morgondopp. Jag badade dock inte eftersom jag är en äkta tråkig badkruka. Temperaturmätaren i form av en liten guppande delfin, talade om att det var 25 grader i vattnet. Mina fötter talade om att det var för kallt.

Nonne gick in och fixade lunch och jag fick ligga kvar och sola. Hon klarar inte av att fixa och prata samtidigt. Det blir för mycket för hennes strokehjärna. Det finns ingen, jag menar verkligen i n g e n i hela världen som gör godare sallad än Nonne. Vilken sallad hon är gör, så är den världsbäst. Trots att hon hade soyabönor i, så njöt jag för fullt. Även laxen var asgod. Fast vad skulle inte smaka gott i vårt sällskap? Vi har alltid mysigt och roligt ihop. Verkligen.

Av tant-rosa - 17 juli 2015 09:49

Igår låg Chrillan, Alex och jag på Handikappbadet på östra. Snicksnackade i några timmar. Efter tvättstuga, handling och dusch, så tog jag mig hem till Chrillan, för att vi bestämt tjejkväll med vin. Jag känner den där kärringen, så jag tog med mig både vodka och whisky utöver vinet och jag fick rätt. Inget vin där inte, utan vi gick på de stora groggarna meddetsamma. En rolig kväll med sanningar och skvaller.

Av tant-rosa - 15 juli 2015 15:36

...när karlar håller vad de lovar. Asså, jag älskar ju såklart när a l l a folk håller vad de lovar. Zambo och jag låg i fosterställning efter gårkvällens kuligheter då telefonen ringde. Han sa att han stod utanför. What, sa både Zambo och jag. På med kläder. På med tandkräm på borsten och upp med dörren. Jag fick min utlovade gåva. Ett löfte jag hade glömt och gillar därför lite extra att han kom ihåg det. Nu kan jag betämma och betämma ännu mera.

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards