Alla inlägg under juli 2015

Av tant-rosa - 6 juli 2015 11:08

I april, maj och tre veckor in i juni har folk klagat och gnällt. "Var är sommaren, det är så kallt, nu har halva sommaren gått, jag fryyyser, var är värmen" Tugg, tugg, tugg. Sista veckan i juni smäller det till och sommarvärmen är över oss. Då börjar fanimej folk klaga på värmen!! Asså, på riktigt, de gnällarna borde skaffa sig ett liv. Iallafall ta sig till havet, köpa fläktar, badda med handdukar. Vad som helst utom att gnälla över värmen. De borde även tänka tillbaka endast två veckor och tänka framåt fyra månader. Jag och Zambo har det varmt. Riktigt varmt, så fläkten får jobba. Jag skulle hellre dö ihjäl mig än att gnälla/klaga över värmen. Nope, inget värmegnäll från denna kärring, som älskar sommaren.

    

Jag fick igår veta vad det är jag och alla andra som var på Öland förra veckan lider av. Det heter PÖS och står för Post Öland Syndrom. Den gemenskap, den säärlek och de härliga aktiviteterna och kreativiteten som vi upplever där, är svår att lämna när vi kommer hem till vardagen och verkligheten igen. Gött att veta vad jag lider av, vilken lidelsen jag har liksom.

 

Nu ska jag bara komma på hur jag kan gå ner i vikt med hjälp av choklad och vin i sommar.

Si sådär en 25-30 kilos vin-chokladnedgång hade suttit fint, eftersom jag idag vägde mig och led av enorm underlängd.

 

Idag fick jag upp en minnesbild på fejan. En bild som lades in 6 juli 2013. Då var ongarna och jag på Öland. Se där ja. Iaf, så ploppade det upp en bild på mig och Tobias då vi satt på Casanovas after beach. Mina glajer fick jag hålla hårt i, för det var många som ville ha dem. Jag hade skrivit att det var en mor som bara en son kan älska. Hö hö...

 

Nu måste jag jalla iväg till tvättstugan och sedan dammsuga. Jag vet att man ska säga "jag vill" tvätta, städa och annan skit, men just nu känns det verkligen som måste. Jag måste även dricka upp vinet ikväll, så det inte blir gammal. Jobbigt.

Av tant-rosa - 5 juli 2015 11:12

Nu är vi hemma. Det har gått fantastiskt bra att köra vagnen detta år. Jag tror att bättre packning, skylt i bakrutan om att "Bilen går inte fortare" för att slippa den inre stressen om irriterade chaufförer bakom mig och mer erfarenhet är en bra kombo och orsak. Vi spelade klämmig dansbandsmusik nästan hela vägen hem och till Tobias fasa så skrölade jag riktigt högt bakom ratten. När gud delade ut fina sångröster, så satt jag nog och filade naglarna någonstans. Trötta som fyra servicehem var vi hemma vid sjutiden igårkväll. Vi hämtade mat på Asian food och däckade i soffan.

Idag är det tvätt, städ och kroppsvård som gäller och jag är väldigt övertygad om att coca-cola och ostbågar ingår i den viktiga kroppsvården. Dessutom ska jag njuta av minnen från veckan och lägga in dem i olika fack.

Vi har lärt känna många nya härliga människor och detta år har även vi fått ett glatt "God morgon" in i vårt tält, vilket jag tycker är mysigt.

Vi provade den nya poolen, vilket var kanon enligt denna kärring. Lite utlandskänsla, då vi tog med både Cava och bubbel. Mycket dryck behövdes efter Loppan och Steves ölkorvar. Herre jösses så starka de var. Det kändes som jag hade sugit av en drake.

Jag badade faktiskt och en stund var vi t v å  paddor i poolen.

Förstfödde och jag har haft en helt underbar vecka. Vi har synkat så himla bra ihop. Han har lagt in en extraväxel lite då och då och jag har backat och gett honom egentid och ro när jag sett att han behövt det. Det är ju ganska lätt att tystcellerna dör när man festar hela dagarna. He he. Vi har iaf haft roligt, mysigt och en sådan hiiimla solig dansbandsvecka 2015.

Tack tack tack mitt älskade hjärta. Tack tack tack till alla gamla och nya härliga människor som förgyllt dagarna och kvällarna på Lundegård.

Av tant-rosa - 3 juli 2015 11:54

Jösses, nu har vi varit på Öland i en vecka. Dagarna går så himla väldans fort. I tisdags var det maskerad. Fantasin är det verkligen inget fel på minsann.

Onsdagens after beach var kanon. Solen gassade, turken dracks och Casanovas bjöd på en skitbra spelning. Glädje. Timmar man vill göra om igen och igen och...

Vi hann även med att fira ett brudpar. Härliga grannar.

Vill ni fråga om vi har det kanon, så kan ni ställa den frågan i hallen. Vi gillar't liksom.

Av tant-rosa - 1 juli 2015 09:54

Jag viiiisste att jag hade spelat in Perikles precis i början :-)

http://youtu.be/WGPe9hohN3M

Av tant-rosa - 1 juli 2015 08:50

Igår var det lugnt på vår gata. De som festat hela veckan tog en vilodag. De som inte festat hela veckan gjorde det inte. Caline hjälpte mig att fylla i färg, det var maskeradkväll och solen sken för fullt.

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards