Alla inlägg under augusti 2015

Av tant-rosa - 23 augusti 2015 10:15

Vi var tio brudar hemma hos Nette i fredags. Magmusklerna fick sannerligen jobba. Sooom vi skratta. Nette sa att hon skulle bjuda på bubbel och drinkar. Hon skulle också fixa lite tilltugg. Då tänkte alla chips. Men uj uj som hon hade fixat. Massa gott. Sedan plockade hon fram hela barskåpet. Hon fick också fram desserten. En skål med lite choklad och brutna kakor. Så himla mycket i min smak och stil. Inget tjafs, utan enkelt och roligt. Japp, vi hade en skitrolig kväll

Av tant-rosa - 21 augusti 2015 10:08

Igår satt Bjarne och jag på pass i hans torn, som står på hans mark. Ljuvliga timmar med skitmycket viskande och stillasittande. Till slut kom Bambi upp bakom oss. Vi trodde inte hon hade koll på oss alls, men efter en stund så skällde hon ut oss innan hon sprang iväg. Jag som bara har essens i mitt barskåp och inte licens på något papper, fick inte ens titta på geväret. Bjarne tittade inte i kikarsikter och från Eva som satt några kilometer från oss, hördes inget skott. Men kvällen var fantastisk och det var den mest vindstilla detta året.

Av tant-rosa - 18 augusti 2015 20:03

Idag när jag var hos kusin Nonne så fick jag träffa deras nya lampa i uterummet. En lampa som Reino gjort själv. En korg, tre bälte från Myrorna och en stor glödlampa. Hepp liksom. Nonne sa att det blir som stjärnor i taket på kvällarna. Jag sa ingenting på en stund.

Av tant-rosa - 17 augusti 2015 22:07

Med lägenheten, med ballan, med läget, med tvättstugan, med miljöstationen. Jag trivs med att jag nu kan stänga dörren till sovrummet, så inte Zambo väcker mig klockan tre varje natt. Jag trivs med att ha ett förråd bara en trappa ner och kan göra av med massa grejor där. Jag trivs med att jag börjar få ordning. Även i kaos-rummet. Jösses, vilken röra jag haft där. Nu ska jag bara få upp några hyllor, så jag får upp smycken och väskor. Ska bara...

Av tant-rosa - 17 augusti 2015 08:28

Nu har det äntligen kommit plåster för oss alla. Skriverierna om att det inte finns hudfärgade plåster till alla på jorden, kan äntligen tystna. Jag gillar trollkarlarnas plåster.

Gött, det är inte bara jag som har ett kök för att det följde med lägenheten. Det finns alltså fler.

Hanne och jag köpte en "Harry boy" i helgen. Gött att vi iaf hade ETT rätt. "Ni talar bra latin" var snälla mot oss.

 

Tre saker som känns bra då vi sparkar igång denna vecka.
Dessutom börjar IDOL ikväll. Yehaa!

Av tant-rosa - 16 augusti 2015 11:22

Igår firade vi två 50-åringar och en 20-åring. Vi var först bjudna på förfest i Gullbranna, innan vi åkte vidare till Knäreds bygdegård. God mat, god dryck och roligt folk.

Det märktes att många av oss är vana att sjunga snapsvisor tillsammans, för vi hade högre tempo än vad bandet hade. Det var flera tal och de blev verkligen firade.

Efter tårta och kaffe, så bröts borden och vi började dansa. Limboz har stannat kvar i boxen i ca 300 år och deras låtar var sjukt gamla och sega. Så när de hade en stunds paus gick jag in i deras rum. Talade om att vi som var gamla tyckte att låtarna var skitgamla, så bad skulle då inte ungdomarna tycka?! De tog till sig och sedan röjde de loss ordentligt och vi hade en riktigt härligt rolig kväll. Faen vad tiden blir klockan sent skitfort (vad ger ni mig för den meningen?) Idag är det värt att vara seg och trött och mitt kaos-rum blir troligen inte klart idag heller. Skit mä.

Av tant-rosa - 14 augusti 2015 19:42

Jag låg i soffan och plötsligt hörde jag Linda Bengtzing på hög nivå utanför ballan. Där stod Loppan och vinkade. Linda och cab funkar för mig. Sannerligen.

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards