Alla inlägg under september 2015

Av tant-rosa - 20 september 2015 14:44

...rolig och mysig kräftis hos Skatan och Karl-Åke. Idag seg och soffvaktare. Dessutom konstant hungrig. Synd jag inte är konstant träningssugen. Synd.

Av tant-rosa - 19 september 2015 15:13

Igår kom Jenna hit. Vi satt ute på ballan nästan hela kvällen. Det var bara när vi åt som vi gick in. Vi pratade gardiner och knyppling hela kvällen och vi skrattade inte en enda gång. Inte heller drack vi snaps till maten. Eller??

Plötsligt kom det en herrejösses stor buss körandes. Det skrölade ut go 80-talsmusik ur den och folk sjöng med. Det var en limousinbuss och jag googlade på den. Tänk att ha råd att hyra den en gång. Den tar mellan 8-90 personer och det finns dansgolv i den. Wow. Återigen dök min idé upp i hjärnan. Tänk om jag bara hade mod nog.

Av tant-rosa - 18 september 2015 11:04

Jag fick biljetter av söta Mikaela på Foxen. Det innebar mat och dryck och jag fick ta med mig några vänner. Wow liksom. Då såg jag min chans att visa Loppan och Steve vad deras hjälp betyder för mig. Hjälp med allt möjligt i min vardag. Hjälp jag bett om. Hjälp jag inte bett om. Hjälp utan att jag fattat att jag behövde den. Ja, ni fattar. Så förra veckan skickade jag ett vykort till dem och meddelade att 17/9 klockan sex, så skulle de bli hämtade. Punkt. Kvällen innan meddelade jag att de inte behövde tänka på kvällsmat. Jag lade ut en bild på fejan, så de kunde se vad som väntade dem. Jag skrev att jag var lite osäker på hur länge sillen skulleligga i marinad och hur makisarna skulle grillas. Fast hur mycket jag skulle salta sylten, hade jag stenkoll på. 

Tobias agerade chaufför och med rutorna nere och musik på hög nivå, körde vi upp på deras uppfart. Vi gick först in och de fick lite dricka i medhavda glas. Sedan åkte vi mot stan. De fick bubbel i baksätet och väl inne på lilla torg så berättade jag vad som gällde för kvällen. Vi hade en riktigt mysig kväll och vid elva så körde vi dem hem igen. Tack för att ni finns godingar.

Av tant-rosa - 17 september 2015 12:49

Jag har befarat denna. Nu är den på G. Nu blir det ä n n u lättare för folk att komma undan kommunikation på fejan. Jag har som ni vet förfarats över vuxna människor som endast kan trycka in ett hjärta, då någon vän förlorat någon nära. Är det inte då bättre att som vuxen, bara hålla käften?! Ännu värre är det när de trycker på "gillaknappen" åt den riktigt sorgliga statusen och motiverar det med att de bara vill det ska framgå att de läst den. Hujedamig!
Ja, nu är den iaf snart här och tar över fejan.

Av tant-rosa - 16 september 2015 19:54

Vissa människor förstår jag mig inte på. Varje gång vi träffas så säger de att de är rädda om vår vänskap, att de verkligen tycker om mig, tycker om att vara med mig och tycker om att festa med mig. Ändå är det bara jag som hör av mig. Kommer med förslag på "dejter", frågar hur statusen är, frågar om personerna vill hänga med på olika event. Många gånger vill de det och berättar igen att jag betyder mycket för dem. Sedan är det tyst tills j a g tar kontakten igen. Fy faen vad det är tröttsamt.

Av tant-rosa - 15 september 2015 11:37

Hon är sjukt trött på min dåliga syn. Så jag fick ett par fräsiga glajjer av henne och hon sa att jag skulle boka en tid med Adam för synundersökning, så skulle de sätta in rätt glas i dem. Tack så himla mycket. Nu jädrar ska jag kunna läsa både på och mellan raderna.

Av tant-rosa - 15 september 2015 11:27

Jag beställde ny lila hårfärg på nätet förra tisdagen, alltså den 9/9. Igår mailade jag och undrade varför inte min färg kom. Jag hade velat använda den i helgen. Fick ett standardsvar idag att den nu är skickad och att de hoppas jag blir nöjd med mitt köp. Ni som känner mig kan ju ana mitt svar till dem. De kan sticka och brinna och stoppa färgen dit solen inte når. Fast det skrev jag ju såklart inte. Nja, kanske m e l l a n raderna då da. Fick till svar att de verkligen beklagade och att de satt in extra bonuspoäng på mitt konto. De är stora och beter sig hur de vill. De kan skita på sig nu enligt mitt tycke. Fast då kanske de skiter lila om de har laserhörsel och hört mina önskningar. Hmm...

Av tant-rosa - 13 september 2015 12:11

Jag undrade:
-varför hon plötsligt fick ryggont och inte ville sova över längre, utan åkte hem
-varför hon ställde in vårt planerade evenemang för att ta emot sonen, men istället åkte hem till andra på middag
-varför hon ville prata med mig, men istället plockade bort mig som fejanvän
-varför hon spred rykte om att jag inte hälsar på henne på stan


Jag har undrat över detta. Men inte undrat så mycket att jag tyckt det varit värt att lägga energi på det.


Men nu vet jag att:
-hon tyckte jag var bossig, men inte vågade säga det till mig
-hon inte klarade att leka med mig, men inte vågade säga det till mig

Jag skrattar lite för att:
-hon bara upptar en stol på fester
-jag har fler bekantar, kompisar och vänner än hon kommer ha i fyra liv
-mina vänner flabbar åt henne för att hon bad dem välja mellan henne och mig
-jag vet att falskhet blir biten i svansen
-sanningen alltid är bäst. Alltid, alltid, alltid.

Min själ blir berörd av mina sanna vänner   

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards