Alla inlägg under november 2015

Av tant-rosa - 11 november 2015 21:00

Mina söner har klarat livhanken trots att jag smakade på vällingen eller hällde några droppar på insidan av handleden, för att kolla värmen. Hoppas detta stannar mellan oss. Vill ju inte bli kallad oansvarig morsa liksom.

Av tant-rosa - 10 november 2015 15:30

Idag är det 15 år sedan min älskade mamma tog sitt sista andetag. Jag vet att hon hållit sitt löfte och vakar över mig och ongarna. Jag vet dock inte hur många gånger under dessa år, jag velat ringa henne och berätta saker, velat höra hennes röst, velat fråga henne saker och velat skratta med henne. Saknaden är så enormt stor och livet är så orättvist. Jag önskar att jag också fick "hänga" med min mamma, fick gnälla över hur jobbig och tjatig hon är. Åh, vad jag önskar det. Istället har jag vetskapen att trots att hon varit borta i 15 år, så är saknaden inte mindre. Min älskade fina mamma, hon fattas mig.

Inte vidare bra att tårar trillar och det kommer kunder, men det går min själ inte att hejda. Mamma skulle varit 76 år nu. Hon skulle fortfarande ha kunnat haft flera år kvar. Varför liksom?  

 

Av tant-rosa - 9 november 2015 16:48

Ibland väljer jag min ensamtid. I lördags fick jag tre olika inbjudningar till fest, party och tjoho, men jag tackade nej till alla tre. Min kropp var sliten, så jag ville ligga i soffan. Jag har varit sjukt mycket ensammare i förhållanden, än som singel. Det är en himla skillnad på att vara en-sam och ensam. Ibland frågar vissa mig varför jag är singel. En del borde fråga sig varför de är i ett förhållande. Det handlar om lite mer än att fylla ut soffkuddarna liksom. Det är väldigt sällan jag känner mig ensam. Det händer ibland och då är det oftast för att ingen tänker på att fråga mig, för de tror alltid att jag har fullt upp. Det har jag faktiskt inte alltid och jag gillar inte deras tänk. Jag har turen att ha några parvänner som skiter i att jag är singel, som skiter i att det blir tre, fem eller sju vid bordet. De betyder oerhört mycket för mig. Särlek.

Av tant-rosa - 7 november 2015 14:48

Igår efter jobbet tänkte jag bara ta ett glas vin. Jo eller hur. Jag var hemma elva, efter en hel del vin och shot. Jag fick verkligen ta ett hårt tag i min krage för att jag skulle fatta hemgången. Det är jag glad för, för idag har det varit fullt upp i butiken. Andra dagen jag inte behöver ringa Jennie och fråga något och dessutom fick jag höra av två kunder att de var sjukt nöjda med servicen och bemötandet. Så himla härlig känsla. Himla.

Av tant-rosa - 5 november 2015 16:26

Igår hade Halmstad city en tjejfest på stan. Så jag sprang ifrån butiken klockan sex och slängde upp mina varor på ett barbord inne hos Anders på Kärven. Ni som känner mig vet att jag inte slänger upp någonting, för allt ska stå snyggt liksom. Iaf har jag blivit dundersyld och hostar så det svider i halsen. Anders gav mig riktigt glada piller och med lite vin till så blev jag både pigg och glad. Det var alla brudar som kom in till mig också. Massor var det och vi var helt eniga om att detta var värt en repris. Fast då ska jag ha med mig mindre spexgrejor och mer vibratorer och krämer, för det var det de flesta ville ha. Klockan elva var jag hemma och jag var heeelt slut som artist. Tack alla som kom och tittade till mig, som handlade och som bara var helt underbara.

 

 

Av tant-rosa - 3 november 2015 17:19

I lördags på halloweenfesten så gästspelade Jonas Snäckmark på scen. Han både sjöng och spelade trummor. Skitbra var han tycker jag. Jag såg morsan stå strax bredvid mig, framme vid scenen. Diggade som attans och jag blev alldeles gråtig. För jag kunde både känna och se hur stolt hon var. Det lös verkligen om henne. Lika stolt som jag är när mina söner tävlingsdansar. Jag älskar mammastoltning. Nytt ord där, men ni vet ju vad jag menar. Jag kan även komparera vår känsla: Stolt, stoltare och stoltast. Japp.

Av tant-rosa - 2 november 2015 19:23

Det var en kulig kväll. Nästan alla hade klätt ut sig och de som inte hade det, måste ha känt sig lite utanför. Kvällen gick snabbt och dagen efter var himla seg. Inget oväntat liksom.

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards