Alla inlägg under december 2015

Av tant-rosa - 3 december 2015 11:02

Igår hade jag flera anfall i magen som gjorde att jag tappade andan och kallsvettades. Eftersom jag trodde att det berodde på för mycket panodilätande pga halsont och feber, så ringde jag sjukvårdsupplysningenför att kolla. Jag ville veta vad plan B var om jag inte kunde äta panodil. Efter tolv minuters samtal och massa frågor, så hade jag fortfarande inte fått något svar. Nästa gång jag undrar så ska jag googla själv på det, för då får jag nog mer uttömmande svar. Suck. Tobias hade novalucod hemma och det hjälper. Håll tummen för mig. Inte för att jag dricker mycket kaffe annars, men nu får jag dra ner på det ändå. Dessutom ska jag få hjärnan att sluta jobba så mycket. Jaha, tänker ni, jobbar den överhuvudtaget där inne? Ja, inte på matematik eftersom jag lider av dyskalkyli, men jag är himla stolt att jag lärt mig räkna procent med miniräknare. Sedär, nu fick jag in det med. Hepp liksom. Nu ska jag knapra lite piller. Hur många procent jag har kvar, har jag inte en susning om. Däremot vet jag att det finns platser kvar på kundkvällen på Lustgården ikväll. Så vill ni shoppa till extra bra priser så kom. Ni får en del procent billigare :-)

Av tant-rosa - 3 december 2015 11:00

Igårkväll var vi många många som deltog i en minnesstunden för Kim. Hela salen var knökfull av människor som ville hedra honom. Det var bildspel på stor skärm med fina bilder av honom. Familjen höll tal och det spelades musik. Vi träffade människor vi inte sett på många flera år och hade det varit vid annat tillfälle, så hade vi skrattat och haft roligt åt massa minnen. Livet är så j-a orättvist. Det finns många människor på flera servicehem som suckar över att de vaknar upp till ännu en dag, eftersom de känner att de levt klart sina liv. Då ska inte Kim ramla ihop på sitt älskade dansgolv, endast 53 år gammal. Orättvist! Han hann iaf få veta att han ska bli morfar. Skönt för Kathleen, att hon fick berättat det. Ännu en gång tar ett liv ett annat liv, men frågan kvarstår. Varför??

Av tant-rosa - 1 december 2015 21:00

Det fick jag av Kalle och Titti. De tyckte att det stod mitt namn på denna handduk. Det stämmer nog, för just nu så trycker jag i mig pepparkaksdeg och anser att den inte innehåller många kalorier. Knappt några alls faktiskt. Det finns förresten inte en enda kalori jag inte tycker om. Faen mä!

Av tant-rosa - 1 december 2015 20:26

Jag är dock inte lika bra på att utföra vissa av dem i praktiken. Minns ni att jag berättade för ett tag sedan att jag fått frågan om jag ville vara med och arrangera Företagarnas julfest?! Då kom jag med förslaget att alla kunde få varsin strut, typ som en liten goodie bag. Sedan så blev det som så att jag skulle göra dem också. Eftersom jag inte är den pyssligapyssliga typen, så kallade jag in infanteriet. Så igår samlades vi. Efter dryga tre trimmar med julmusik, glögg, material och skratt, så var drygt 100 strutar gjorda och lika många kulor ihopträdda för bordsdekoration. Det är en hel del kvar att göra tills lördag, men de förbaskade skitstrutarna är iaf klara. Nästa gång jag planerar något festligt, så kommer iaf inte strutar att ingå i de planerna. Nope!

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2015 >>>

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards