Alla inlägg under januari 2016

Av tant-rosa - 22 januari 2016 09:59

Jag överraskade och kidnappade "mina" grabbar. Så himla roligt. Jag älskar att planera och överraska. Jag köpte deras favvogodis och skrev varsin lapp till dem. En lapp på rim som talade om hur mycket jag uppskattade deras vänskap. För det är nämligen dessa grabbar som hjälper mig lite extra när något strular väldigt mycket. Tobias var chaufför och hämtade mig, så vi kunde åka ut till Kalle J. Han blev riktigt snopen då vi satt i hans soffa när han kom hem. Han fick en stund på sig för dusch och fix. Han fick en öl. Han fick inte veta mer. Sedan åkte vi till Martinsson. Jag hade filurat med Cicci, så han trodde han skulle dit på middag och det var minsann inte lätt att få honom att slänga sig i duschen, få på sig kläder och komma ut. Jöta petter vilken envis karl. Han skuuulle ju hem till Cicci och fattade inte att det var en kluring. Jag hade även viskat med Titti angående Kalle R, så hon drog ut på stunden för kvällsmat. Jag sade att skulle han vara envis om att han vill skynda på middagen, så får du ge honom en avsugning och jag får betala senare. Hö hö. Både Kalle och Martinssons ansiktsuttryck var skitroliga att se då de kom ut till bilen. De fick öl i bilen och deras tankar och funderingar var roliga. Vi körde till Foxen där Mikaela hade bokat ett bord till oss på hyllan. God mat och dryck innan det var dags för "Game show" och vi enigt skickade upp Kalle R. Han var kanske inte riktigt lika enig som oss andra, men ställde upp och gjorde ett bra jobb. Sedan hämtade Tobias oss och körde samma rutt, fast tvärtom och jag tror att alla kände att det var en lyckad kväll. Jag är så tacksam för att jag har så fina vänner runt mig. Så himla himla tacksam. Hjärta, hjärta.

Av tant-rosa - 21 januari 2016 12:54

...bor i södra delarna av Sverige då halva fejan och Insta består av snöbilder och orden vackert, fint och härligt.

  

Av tant-rosa - 21 januari 2016 11:30

För flera veckor sedan fick jag höra att alla mina tårar kunde bero på fel blodtrycksmedicin. Pia hade läst det någonstans. Jag slutade med dem för att se vad som hände och minsann att även tårarna slutade. Jag har bara gråtit två gånger istället för två tusen gånger och det av mig förklarliga själ. Äntligen har jag fått ur den berömda tummen och ringt VC. Gud nåde någon om jag hamnar i samma lipstadie igen. Det orkar varken jag eller min omgivning med. Berätta inte detta för Skatan, för då kommer jag få mig en rejäl skrapa som dröjt och slarvat. Hade hon vetat så hade hon troligen dragit mig i öronen ända till Viktoriagatan. Troligtvis.

Av tant-rosa - 21 januari 2016 10:38

Imorgon är det vinets dag! Viktigheter som heter duga. För ett bra tag sedan så gjorde jag ett evenemang på fejan. Som heter just "vinets dag" Jag tänkte det kunde bli en rolig grej. Tyvärr lade jag upp den som "privat" och det gick inte sedan att ändra till "officiell" Dåmma. Iaf så är det ett femtiotal som gått med där. Fast först trodde folk att det var jag som skulle ha en vinfest hemma, vilket kanske inte är så ovanligt när jag tänker efter. Iaf. Drick massa vin imorgon. Nää, det funkar inte med brännvin, portvin osv, för sådan dryck har säkert sina egna dagar. Vet du, det funkar med alkoholfritt vin också om du ska jobba, inte dricker alkohol mm. Så det så.

Av tant-rosa - 20 januari 2016 19:53

Jag skiter i vad det är i den där skitkoppen, för den går ju iaf inte den vägen som alla vill. Den har iaf inte gått min väg idag. Inget har gått min väg typ. Dessutom har lusten att ta fram saxen och klippa av ischiasnerven varit relativt hög. Skitdag och skitnerv. Men jag har talat med en idag som har ett rent helvete, så egentligen är jag tacksam. Enooooormt tacksam!

Av tant-rosa - 18 januari 2016 22:32

Idag är det ett år sedan Ingela gick bort. Herre gud vad vi saknat henne. Olika händelser, en låt, vissa skämt osv. Ikväll var Lasse, Ingelas mamma Maj-Britt och jag ute och åt. Tobias och Lizette var på en planerad Spa-grej i Falkenberg och Pontan jobbade. Men vi tre hade en mysig Ingela-stund. Vi åt självklart hennes favvopizza, på hennes favvoställe. Vi var överens om att vi vet att hon finns med oss här ibland. Hon har koll liksom. Hon saknas oss.

Av tant-rosa - 18 januari 2016 16:14

Idag var jag inne på ett kondis i stan för att hämta ut ett Semlegram jag fått. Tack Lenita. När jag kom in så stod två tjejer och pratade jobb. De pratade jobb och de pratade jobb. Till slut blev jag förbannad och sade ett högt "hej!" Då fick jag en blick, ett hej och service. Hela det köpet var ingen angenäm stund för mig. Det var typ "skicka hit min jefla semla liksom" Det är så himla viktigt att direkt bekräfta kunden. Jag har sett dig, jag kommer snart. Jag lärde mig LÖN för några år sedan. Leende, Ögonkontakt och Nick. Oj, vad sån liten grej gör skillnad och jag är skitnoga med LÖN på Lustgården. Noga. Det är förresten där jag ska njuta av min semla idag. Mmm...

 


[Bild]

Av tant-rosa - 17 januari 2016 15:15

Tittade på reprisen av "Tack för dansen" och såg att Lasseman är min själ lika snygg ännu. Asså sjukt snygg.

Igår när jag var på maxi-högskolan såg jag en skylt i ögonvrån som fick mig att stanna upp. Färskt men fryst?! Nja...

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards