Alla inlägg under april 2016

Av tant-rosa - 21 april 2016 13:09

Ungefär så många gånger har jag sett att busschaufförer dissar folk som springer för att komma med. Jag hade inte sagt något om de varit tjugo meter ifrån, men när de är en meter ifrån och vissa till och med knackar på dörren och idioten till chaufför skiter i dem. Då fattar jag att de skriker f-ordet efter bussen. Som sagt, det är inte två-tre gånger jag uppfattat detta. Så j-a dålig stil. Jag tror och hoppas på karma.

Av tant-rosa - 21 april 2016 10:22

Igår var Jennie-boss här på taco och vin. Vi satt på ballan och drack vin. Vi tryckte i oss tacos. Vi var trötta. Vi var mesiga. Vi får ta röj annan gång. Typ om dryga två veckor, på hennes bröllop. Iaf jag, som inte har vit klänning och ska vara pigg på bröllopsnatten. Nu blev jag påmind igen om att jag måste hitta en ovit klänning. Ååååhh....

Av tant-rosa - 20 april 2016 14:04

Pridestyrelsen har haft möte. Vi bestämde massa braiga punkter. Bland annat ang Pride-partyt på kvällen. Känns bra. Under tiden åt vi tårta. 

  

Jennie-boss fick sin nya skylt.

 

Det finns de som inte tror jag provkör dildosar på jobbet. Tji får de ;-)

Sådär ja, nu måste någon ha fått en intressepil i ögat.


Av tant-rosa - 17 april 2016 20:53

Familjer sitter hemma och myser på fredagar och lördagar. De kollar Lets dance. Sedan så kollar de Gladiatorerna och Fångarna på fortet. De sista två programmen sänds i olika konstellationer. Det är med kändisar, både på längden och tvären. Styrka, slåss och hota. År ut och år in. Sedan så kommer det ett program med kändisarnas barn där det ska vara mjukt och med härlig gemenskap. Lets Dance Junior. Där det visas hur man kan hålla i varandra utan att brotta ner den andra. Där det kan ses att det är coolt att dansa. Där de håller varandra i händerna utan att dö ihjäl sig av pinsamhet. Där det finns chans att man kan få sina ongar att också vilja lära sig dansa. DÅ ska det inte sändas på tv. Nä, då ska det bara gå på tv-play. Hur sjukt och tröttsamt är inte det då?!
Mina ongar tyckte som små att de andra var barnsliga eftersom de tyckte det var jobbigt att hålla tjejer i hand. De fattade inte grejen med fnitter och tjejbaciller. De andra vågade inte vara nära tjejerna om de inte fick jaga eller slå dem. Det är ju tufft och coolt och så ska det vara. Eller?

Av tant-rosa - 17 april 2016 17:46

Hänga på lördagen efter jobbet. Fixa egen hemmagjord pizza. Dricka kaffe Karlsson. Bada, fixa naglar, sy lite, färgspruta lite krukor, kolla film och dega. Bara vara. Bra för blodtryck.

Av tant-rosa - 16 april 2016 14:00

Igårkväll firade vi lilleman som fyllt 27. God mat och mysig service. Pontan som valde en plankstek åt dessutom upp en fjädedel av min pizza. Jag tror det kallas fjärdedel. Ni vet ju min matte liksom.

 

Parantes. Ser ni att Pontan klippt av sin tofs? Den skulle av i augusti hade han bestämt. Men...

 

Efter maten gick vi en trappa upp till Pontan och Felicias nya lägenhet och kollade Lets Dance. Jag fick hålla mig för att inte lipa sönder. På ena sidan soffan hade jag mysande Pontan med flickvän och på andra sidan hade jag mysande förstfödde med flickvän. Jag är så tacksam för mina älskade ongar. Jag är så tacksam för tjejerna som gör dem lyckliga. Jag är så tacksam så jag lipar lite.


Av tant-rosa - 14 april 2016 17:19

Jag lade en intresseanmälan på en bordsgrill inne på fejan. Precis när jag skrivit "jag tar den" så skrev Bianca "du kan få min Lollo" Idag när jag kom in på Jysk-Flygstaden, så hann jag knappt innanför dörren, innan jag fick ett glatt och högt "Hej, hej, välkommen" Idag när jag kom till jobbet, så kände jag att jag varit saknad. Stora och små saker. Alla glädjer.

Av tant-rosa - 13 april 2016 18:51

I natt vaknade jag av att telefonen ringde och såg att det var skyddat nummer. Nattetid svarar jag alltid på skyddat, för det kan vara från sjukhuset och gälla mina ongar. Dagtid svarar jag aldrig på skyddat, för är det inte säljare och viktigt så talar de in meddelande. Så jag svarade med ett snabbt och nervöst "hallå". Då sa en kvinna att hon skulle hugga kniven i mig. Sedan lade hon på. Jag idiotförklarade STORT idioten och somnade om. Betydligt räddare blev jag av grannens brandlarm som startade 03.50 Som tur var stängdes det av ganska snabbt. Tidigare idag så skrev jag en status på fejan ang telefon och larm och många rådde mig att anmäla puckohändelsen. Så det gjorde jag. Polisen och jag bestämde att om det sker igen, så går vi vidare med det. Jag undrar vad det gäller. Har jag gått före någon i kö eller grimaserat i trafiken? Känns iaf gott att veta att det inte är något svartsjukt X. Det är jag sjukt färdig med. Tack så mycket för det liksom. Iaf så undrar jag om det skiljer mer än bara färgen på oliven och puckots hjärna?!

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards