Alla inlägg under september 2016

Av tant-rosa - 6 september 2016 08:53

Snart har jag och ongarna vår traditionella shotfest. Detta är det sjätte året vi kör den. Igår hade vi "planeringsmöte" Vi har haft hashtaggen shotfest och årtal i flera år. Nu såg jag att det är upptaget, men det skiter vi i, för det är vårt liksom ;-) Vi passade på att äta kebabtallrik. Värda det liksom. Liksom.

Av tant-rosa - 5 september 2016 15:10

Foten gjorde så himlans ont att jag ringde läkaren. Han kände lite på den och sedan skickade han iväg en remiss till röntgen. Minns ni när remisser tog flera veckor? Idag tog den några minuter. Jag tog mig dit och fick veta att det inte var någon misstänkt spricka, utan "bara" en helvetesinflammation. Så nu ska jag tugga inflammationshämmande i några veckor.

Väl på jobbet så hade Jennie-boss med sig lunch till mig. Hon vet att jag fullkomligt älskar all slags paj. Mumma smakade det.

 

Av tant-rosa - 5 september 2016 08:54

Efter jobbet i lördags så åkte jag och handlade innan jag åkte hem. Låg i soffan, slöade och bara andades. Så igår vaknade jag utvilad. Tog tag i mitt hem litegrann. Fast jag led också. Jag har så hiiiimla ont i min fot. Trampade snett för några helger sedan och har sedan dess haft ont till och från. Fast igår och inatt har det varit riktigt jävligt, så jag får nog bege mig till läkaren. Hmm...

I lördags fick jag dessutom veta att jag vunnit ett GULD-kort på Shotluckan! De delade ut nio VIP-kort, lite andra småpriser och tre GULD-kort. Så attans glad blev jag. Attans.

Av tant-rosa - 3 september 2016 13:48

Eftersom jag var aptrött efter shotluckans premiär, så skulle man ju kunna tro att jag åkte hem och däckade efter jobbet igår. Nej o nej, så jobbar tydligen inte jag. Jag bestämde med Titti och Kalle på Harrys strax efter sex. Kryckan och Lena var också där. Så vi snick-snackade innan jag drog med dem bort för att visa dem Shotluckan. De hade till min fasa aldrig varit på Shotluckan, sedan den startade 2010. Men, de blev så himla impade, vilket jag hoppades att de skulle bli. Soooom jag skrattade när de beställde varsin Batman och skulle försöka få till ögongreppet. Tillbaka på harrys, stannade jag bara en stund innan jag bestämde mig för hemfärd. Efter jobbet idag s k a jag bädda ner mig i soffan. Det tar på krafter att festa i flera dagar och sedan försöka se pigg ut i butiken. Funkar sådär. Det märks ju att man inte är femtio längre.

         

Av tant-rosa - 3 september 2016 13:28

Jag fick en inbjudan till Shotluckans smygpremiär i torsdags. De har äntligen fått en alldeles egen lokal. Så jag frågade Marie om hon hade lust att hänga med, vilket hon hade. Så hon kom hem till mig och vi satt på min balla med mat och dryck innan vi cyklade in till stan. Grabbarna hälsade oss välkomna med riktig glädje och kvällen var varm. Inte nog med at de bjöd på våra första shot, de bjöd även oss kärringar på bubbel. Pizzaslize fick vi också. En lyckad kväll.

         

 

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards