Alla inlägg under juni 2015

Av tant-rosa - 30 juni 2015 16:14

Beachvolley. Många lag. En del snygga. En del söta. Vi trivs.

Av tant-rosa - 30 juni 2015 15:24

Vi har det helt kanon. Solen skiner, vi har det mysigt och vi har det roligt.
Årets tema är medicinskåpet. Lugnande medel, vitaminer, plåster och bandage. Doktor "Hepp" tar hand om alla som är i behov av det. Fast först får de skriva in sig och sin åkomma. Vi har även jouren för de som verkligen önskar det.

Perikles mellan stugorna har jag tyvärr inga bilder på. Man glömmer lätt det när de kommer igång.
Pyramid med vin sattes igång. Tydligen har det varit flera år, men denna kärring har missat det. Bygga pyramider av kroppar och dricka så mycket vin som möjligt. Hepp. Även Loppan ville visa att även hon var vig och David och Tobias provade. De får träna lite mer kanske. Kanske.

Av tant-rosa - 29 juni 2015 15:24

När man kommit fram till Öland och umgänget börjar, så är det inte mycket tid över för bloggande. Och om man gör väl gör det, så är det ju bra att inte glömma bilderna man bloggar om. Liksom.

Av tant-rosa - 27 juni 2015 17:47

Resan till Ölandet gick kanon. Även bron gick bra att köra över, vilket jag fasat för. Fy för kastvindar med husvagn. Vi packade upp, vi pimpade och vi dukade långbord på gatan. Hade mysigt och roligt. Dessutom fick jag träffa goeongen David igen.

[Bild]

Av tant-rosa - 25 juni 2015 23:33

Håret blir turkost innan det blir lila. För mycket fotolja i fotbadet. Mess av två systrar och en ren husvagn. Nedräkningen har börjat. 10, 9, 8...

Av tant-rosa - 24 juni 2015 11:23

Snart drar vi till Öland igen. Årets höjdpunkt. Detta år ska inte Pontan med. Trots att jag nyligen var ute med vagnen, så är det massor att göra. Det är ju inte bara husvagnen som ska fixas, utan även Kalles skåpbil. Årens tema har varit SovVAGN, BarSKÅP och InstaBIL-en ostadig fotostudio. 2015-års tema är så gott som klart. Bara några småsaker till som ska fixas/köpas. Igår gick jag på semme. Så idag är det städ, tvätt och strykdag. Det är även målardag. Hår och alla tjugo naglar ska få ny färg. På tiden liksom. Detta år ska även Loppan och Steve med och de har fått en återbudsplats ganska nära oss. Känns konstigt att folk utanför dansvärlden är med just denna vecka, men det ska bli roligt att visa dem denna lilla härliga värld. Nu ska jag gå och kleta in min lekamen i brun utan sol. Lär ju ta en stund.

 

Av tant-rosa - 22 juni 2015 10:34

I torsdags drog vi iväg. Det var ingen rolig historia att köra husvagn och sätta upp förtält i den storm vi hade. Det var minsann ingen storm i vattenglas det. Nä, efter dryga timmen fick vi helt enkelt ge upp Annika och jag. Vi fick vänta på de andra innan vi fick upp tältet och planen att vara klara och ha färdigpimpat tills de kom, fetsprack.

Men när vi var klara så dukade vi fram den typ nästan färdiga maten.

     

I stressen så glömde jag Nalles byxor hemma. Men han var ganska glad ändå.


På midsommarafton dukade vi i mitt tält och åt massa gott. Självklart hade vi snaps och snapsvisor.

                                     

Vi var ute på ängen och dansade kring stången. Alltså vår egen lilla halmstång. Vi tyckte dock att Bosse Larsson var lite långsam och hade något högre tempo än honom. Dagen och kvällen var både rolig och mysig.

Likaså midsommardagen. Chilla, festa och ha oss.

Vi hjälpte hela tiden varandra. Påminna om varannan vattenkanna och hindra kjol från att blåsa upp för högt.

     

Vi grillade, vi gjorde drinkar, vi latade oss och vi festade. En helmysig helg helt enkelt.

              

Mina vänner tycker jag har varit för singel för länge. De ville hjälpa mig att få ragg.

Det gick sådär!!

 

Av tant-rosa - 18 juni 2015 10:49

Igår bjöds det på tårta på jobbet. Midsommartårta och glädjetårta för att Halmstad innebandyklubb blev årets klubb. På kvällen kom Loppan och Steve hit på mat. De hjälpte mig att fixa en grej ;-)
Idag är jag packad och planen är att vi ska åka vid ett-tiden. Zambo får en ung snygg brud som sällis i några dagar. Tänk att vissa inte ens behöver jobba för att få en snygg dejt.

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards