Alla inlägg under juni 2009

Av tant-rosa - 29 juni 2009 18:15

 

Denna lilla josa fläkt som sprutar vatten får jag sällan ha ifred.
Den blir sååå populär i alla åldrar. På after beachen i lördags var det allt från unga grabbar till gamla damer som ville prova den.
Tänk vilket billigt partytrick ;-)
Den hängde självklart med även idag till Lilla köpenhamn där vi låg.

Vid tretiden åkte jag och Emelie och hämtade upp Tobias och Pontan och åkte ut till after beachen. Sedan åkte vi hem, och jag och sönerna grillade och njöt på ballan. Nu har de dragit iväg på en förfest för att sedan gå på Måndagsklubben på Leffes i Tylösand. För er som inte vet, så är det Gessles pläjs. Jag ska snart dra mig in och kolla en Beckfilm.
Har hört att det ska bli dåligt väder imorgon, hoppas jag har hört fel!

Av tant-rosa - 29 juni 2009 18:15

 

Jag var ute i vattnet, skvätte lite på armar, ben och ansikte: Häpp, jag har badat!:-) Sedan tog jag chansen att dra Lukas 4 månader, i vagnen nere vid vattenbrynet. Då kunde jag ju sola ryggen en stund. Blä vad tjatigt det är att ligga på mage och sola. Jag trivs bäst i min brassestol med kaffet i handen och kunna spana.

Av tant-rosa - 29 juni 2009 18:15

 

Emelie satt och njöt av en dricka, lite nötter och en skvallertidning på stranden. Hon glömde både tid och rum när hon läste om Persbrandt.
Så då hon kände sig nöjd och slog ihop tidningen var det en extrasida på hennes lår :-)

Av tant-rosa - 28 juni 2009 18:15

Oj oj, vad roligt och mysigt vi hade det igår. After beachen var så knökad med folk, så det fanns massor som stod utanför och inte kunde komma in. Men vi tanter har varit med förr på Tylösand så vi var där i GOD tid och fick därför goa stolar och kunde sitta och titta på alla hundratals som inte fick någon plats. Bandet drog järnet. Sedan gick resten av dagen som planerat: Gott att äta och dricka, både i stora och små glas. Taxin hämtade oss vid halv tolv och då gjorde vi stan. Idag är det inte många knop. Jag är hemma för jag känner mig inte körbar och istället njuter jag i skuggan på min balla. Detta kommer glädja de andra, för de sa igår att jag var brunast på hela stranden. Yippii!! :-)))

Av tant-rosa - 27 juni 2009 18:00

    

Av tant-rosa - 27 juni 2009 18:00

 

Var hemma hos en kompis ikväll och gillar hennes balla. Bra smak den kvinnan har ;-) God mat, gott vin, roligt sällskap. Man KAN faktiskt blanda Michael Jackson och Flamingokvintetten. Sedan Hk där det var mycket folk. Tommy i dörren, fasiken vad den mannen e fin ;-)

Jag slutade iaf dricka klockan 00,15 (en kvart sen ) ikväll. Jag har lovat att hämta upp tjejerna imorgon för vi ska ut till Tylösand och sola innan vi går upp för trapporna till Solgården och after beachen.

Sedan ska vi jalla hem till mig och turas om med dusch, spegel och strykjärn. Efter mat, vin och några shotar finns inget schema och jag har sagt upp mig som chaufför. :-)

Av tant-rosa - 26 juni 2009 17:45

Jag sitter i skuggan på min balla, fixar naglarna, tar ett glas rosé och kollar på    Allsång på skansen. Ove Törnqvist är en stilig man och jag får gåshud när de hedrar honom med ett potpurri med hans låtar. Tårarna är inte långt borta när han dessutom går upp på scenen och drar igång med sitt munspel.

Av tant-rosa - 23 juni 2009 17:45

Torsdag morgon körde vi från Halmstad till Arboga, hög musik i bilen, framme, grogg, stödben ner på vagnen, grilla, vin.

Fredag morgon god frukost, fixa, goda drinkar, upp till grannen, träffa alla de andra, sill, nubbe, sånghäfte, delades in i lag, femkamp, vann stajlpris på styltor, fetförlorade i stövelkastning, massa god dricka, dejt med flaggstång, ner till stugan, grilla, dansa, vin.

Lördag morgon god frukost, diska, prova drinkar, upp till grannen på sillunch, nubbe, skåla, sjunga, värma vatten till dusch, grogg, ner till stugan och grilla, vin.

Söndag morgon god frukost, diska, packa, spela kort, röja, fika, packa, upp till grannen, fika, säga hej då till alla, stanna längs vägen, plocka sommarbukett, åka till minneslund, gratta mamsen som skulle fyllt 70, stanna i Örebro, äta, köra till Halmstad.

Vi var 18 stycken och hade en kanonhelg. Vågar inte berätta allt, tänker inte ens berätta det för mina barnbarn.
Det som hände i Arboga stannar i Arboga. Men OJ vad roligt vi haft och denna helg kommer    vi leva på mycket länge. :-))

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards