Alla inlägg under april 2014

Av tant-rosa - 30 april 2014 10:05

Igår somnade jag kl nio. Idag vaknade jag kl sju. Härligt utsövd. Så, nu kan ni dra ut intressepilen ur ögat och ha en underbar Valborg. Var rädda om er och varandra.

Av tant-rosa - 30 april 2014 09:46

Jag som inte läser tidningar hade inte en aaaaning om att den kostar 50 spänn! Sist jag köpte en så kostade skvallerblaskan 15 kronor och en tidning 29 kronor. Mama Mia.

Jag köpte min klotgrill på ÖB för 99 och nu har de sänkt den till 79. Det är ingen liten och låg, utan normalstor och normalhög. Attans så billigt!

Av tant-rosa - 29 april 2014 13:06

...om det är detta som ska behövas för att män ska tvätta händerna på krogen?? Flera av mina manliga vänner berättar att det är många grabbar som kissar, drar upp gylfen och sedan går rätt förbi handfatet. Det ser vi en del på damernas också. Ut från toan, direkt fram till spegeln för att piffa håret, måla läpparna och sedan gå ut. Fy faen vad äckligt. Undra på att jag är petig med att inte dela jordnötsskål med andra.

Av tant-rosa - 28 april 2014 10:09

I snart 8 år har min kompis lidit av sin skitcancer. Nu har hennes hår lagt in årorna och hon tappar det. Det orkar helt enkelt inte med medicinerna längre. Nette som är så jäkla stark och underbar mår skitdåligt över detta. Jaaa, det är bara hår. Jaaa, det växter troligtvis ut igen. Men nu är Nette bestört över detta och jag förstår henne. Jag KAN inte säga "äsch, det gör inget för du är så fin ändå", fast jag tycker det. För jag vet att jag hade varit lika bestört och känt samma sak som hon. Jag skulle vilja sätta mig ner en dag med henne och prova snygga sjalar på olika vis. Iaf. Igår när hon var och handlade så stod det ett gäng ongar i 10-12 års åldern utanför affären och hånskrattade åt henne och hennes mössa. Skrek "simma simma" åt henne. På säkert avstånd såklart. Ni som bor på Frennarp ska lyssna nu. För ni ska ta tag i era ongar, sätta er ner vid det runda bordet och prata med dem. Gör det redan ikväll och skit i vilken serie som går på tv och vilka som har lagt upp statusar på fejan!!

Av tant-rosa - 28 april 2014 09:58

Tydligen är jag en av dem som kommer ha vallningar livet ut. Jag brukar vilja vinna, men denna gång hade jag lätt kunnat ta dumbopriset. De säger att 50% har vallningar i ca 5 år, 35% upptill 7 år och resten livet ut. Så nu har jag varit och köpt vallningspiller. Ätit dem snart en vecka och funderar på om jag märker något. Varken biverkningar eller mindre vallningar märker jag och talar skarpt med mitt tålamod att det ska skärpa sig. För nu ska det självklart ske förändring direktdirekt.

 

Av tant-rosa - 27 april 2014 14:10

Jag har haft den mysigaste helgen på länge. Vi har haft roligt och njutit. Njutit av sol, mat och dryck. Ordet varsågod har jag hört många flera gånger. Lotta har gått in i huset tre minuter och sedan kommit och sagt att lunchen är klar. Stefan har ställt sig i köket och sedan sagt att irishen är klar.

Plötsligt har det stått drinkar på bordet jämte solsängen. Ja, ni fattar. Eftersom vi känt varandra i över 25 år, så har vi många gemensamma vänner och minnen. Mitt minne är ju som ni vet sketadåligt, så de får jämt uppdatera mig. Även när det gäller mina gamla ex. Skitkul.

Till min glädje så var inte poolen öppnad ännu.

Igår kom Malin och Roger och nivån var hög.

Idag har jag legat på min balla och solat. Här har det minsann inte ställts fram fina glas till mig, utan jag har fått gå och hämta det själv och då bara vatten. Som tur är ska jag snart tillbaka till dem. Tack goa Lotta och Stefan för denna helg.

Av tant-rosa - 25 april 2014 11:24

Ni vet den oskrivna lagen om att man inte ska ha varit hos någon mer än två minuter innan man har ett glas gott i handen?! Jag hann inte stiga ur bilen innan jag hade drinken mellan fingrarna.

Sedan hade vi tacomys och skitroligt.

Kvällen gick apfort och likaså natten. God frukost har vi njutit av.

Efter 40 minuter tyckte vi det var dags för förmiddagsfika. På tiden liksom.

Jag förlorade tävlingen om att inte slicka sig om munnen, men vann hostningen och klökningen då det pratades om den gula vaniljkrämen, som tydligen kallas mormors hosta. Så kul har vi på våra möten.

Av tant-rosa - 23 april 2014 19:13

...ett tag, ni vet hur mycket jag avskyr att handla matvaror. Jag tycker det är så aptråkigt. Men när jag får med mig den förstfödde och vi samtidigt har mor-son-mys, så går det snabbt och lätt. Jag letar efter ett par "laddor" att gå med här hemma och i husvagnen. Bara sticka i fötterna liksom. Eftersom jag hellre äter mask än går i foppatofflor, så är det inte lätt att hitta några som kostar skjortan och femti. Tobias hittade ett par som inte bara var rosa, utan även färdigblingade. Men det hjälper faen inte. Något fulare än foppa har vi aldrig skådat.

Jag tror dock att han känner sig säker på vårt vad. Att jag ska gå i foppatofflor hela veckan på Öland, eller att han ska säga varje dag i en veckas tid "jag hade fel" Lika jävligt för oss bägge två.
Vi hamnade sedan på skopunkten och där råkade jag höra "Loooouiiise, kom och köööp mig" Så då gjorde jag det. På rea. Tack så mycket.

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards