Alla inlägg den 9 april 2014

Av tant-rosa - 9 april 2014 17:00

Det har jag fått gjort idag. Bl a på biltema där de är väldigt hjälpsamma. Inhandlade skittråkiga men nödvändiga saker och tänkte på hur många klänningar jag hade kunnat få för samma pengar.

 

Tobias följde med mig ut till Genevad för att köpa grejer till förtältet. Sist jag var där så var det konstigt att jag inte fick en hjärnblödning av den nonchalans och svar som expediten visade/gav mig. Så det var mer för hennes skull, än för min som han hängde på idag. Han känner sin mor och vet hur jag blir då jag hellre ska sitta i ett hörn och suga på chokladkakor, än att träffa små kaxiga sk expediter. När vi kom dit så blev vi istället hjälpta av en ung grabb som var superduper trevlig. Humoristisk och lyhörd. Under tiden vi skulle fundera på färger och kvalitet, så fick han annat att göra och när vi behövde hjälp så var det bruden som fanns kvar. Tobias som sällan eller aldrig blir mållös, förstod fullkomligt vad jag hade menat. Som tur var hade jag fått min chokladdos och kunde avsluta affären och lugnt gå därifrån. Utan att vara portad eller anmäld.

 

Jag fick också ett glädjande mail idag. Telia sonera som jag aldrig varit kund hos, meddelade att jag råkat betala in min faktura två gånger, så nu skulle jag bara skicka mitt kontonummer så skulle de genast skicka tillbaka pengarna. Sådan himla väldans tur att det fortfarande finns de på fejan som varnar för såna här brev. Annars hade jag ju lätt kunnat blivit lurad. Lätt liksom.

 

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards