Direktlänk till inlägg 23 juni 2016

Nedräkning i stora mått

Av tant-rosa - 23 juni 2016 09:40

Asså, som vi längtar till Öland. Det umgänget, det tempot, de aktiviteterna, det husvagnslivet och all den säärlek som finns på hela campingen. Vi räknar ner.

 

Jag har under några år köpt lite "tjafs" som jag kallar det. Oftast är det rosa tjafs. Tjafs som jag pimpar med, tjafs som jag tycker behövs i en husvagn osv. Jag har alltså en hel del tjafs. Detta år ska ongarna och jag inte bo i samma husvagn. Tobias och Lizette vill skapa sitt eget Öland, då de träffades där ifjol och Pontan hade i början inga planer på Öland 2016. Så jag ska låna Chrillan och Lottas ongar. Det visade sig att brudarna inte kan komma förrän söndag kväll, så Pontan som ångrade sig, ska bo i min vagn tills dess. Så himla braigt.

Tobias skärmdumpade en konversation som han och bror hade för någon kväll sedan och jag får sätta mig på mina händer för att inte skriva en lista åt dem.

 

Med tanke på att jag haft ungefär fem olika listor i mobilen i några veckor, så hoppas jag att jag har koll på mitt tjafs och alla inköp. Jag älskar sådan här planering.

 

Men detta år kommer vi inte låna Kalles skåpbil för roligheter. Jag kände i fjol att det troligen var sista gången och att jag måste växa upp. Hahaha, eller hur? Växa-upp-tanken kommer jag troligen och förhoppningsvis aldrig ha. Nä, det är mer känslan att allt har sin tid. Det är inte brist på fantasi, för fler tema finns på lager, tro mig. Nu har iaf skåpbilen använts i några år och det har varit skitroligt.

De olika temana har varit sovVAGN, barSKÅP, instaBIL-en osäker fotostudio och medicinSKÅPET.

       

Dock så kommer Turken att följa med även detta år. Han har genomgått ett härligt SPA, med rosenbad och särlek. Så nu är han redo för denna tuffa vecka. En rygga som ska innehålla alla hans shotglas är på G. Den gör Kimsan åt mig. Kimsan som ställer upp och genomför mina ideér jag får lite då och då.

   

Jag och tjejerna har haft planeringsmöte och skrivit vår inköpslista och det känns som att vi har koll.Både Lillan och Alex ifrågasatte mina listor, tills vi satte oss ner. Nu tror jag även de har koll. He he.

 

Det jag inte har koll på är var och när jag ska köpa ett nytt däck till husvagnen. Det måste bytas innan vi drar. Vill verkligen inte göra en repris från 2014 och få punka på vägen. Nope. nte alls.  

   

Nu ska jag fixa lite på min lediga dag. Vissa köper solcellslampor och trycker ner i marken direkt. Så jobbar inte jag. Självklart ska lamporna målas först. Hur ska de annnars kunna lysa rosa? Va, va? Dessutom ska jag ut och köpa mera tjafs. Det finns alltid plats för mer tjafs.

   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tant-rosa - 30 januari 2021 11:46


Skrutit med att jag snart gått ner tio kilo och att det kommer bli en tio-kilos-fest. Nu har jag stått på -9,5 i flera månader. Attans mä. Tror dock att jag hittat ett bra knep. ...

Av tant-rosa - 17 december 2020 17:18


...med tydliga sms till allmänheten!!

Av tant-rosa - 30 oktober 2020 10:25


...jag är alldeles för gammal för att titta på PH, men jag kan faen inte låta bli. Jag gillar att se gruppdynamiken förändras och sitter och fasar på all falskhet. Det mesta jag fasar över är intellektet på alla deltagare. Har ni sett dem under skolv...

Av tant-rosa - 16 oktober 2020 13:33


?Jag älskar höstens färger och klara luft? ?Jag älskar vintern för då kan man ligga under filten och kolla film varenda dag? Bla bla bla... JAG älskar sommaren. Alltid. Jag vill ha sommar året runt och skita i de fyra årstiderna, som egentligen ba...

Av tant-rosa - 9 oktober 2020 09:11


En kväll för några år sedan, så messade en kompis med frågan om hon fick komma inom och låna min toa. Jag var inte hemma och läste messet mycket senare. Hennes svar dagen efter fick mig att gapflabba. Ni vet, gapflabbet som inte är sådär kvinnligt oc...

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards