Alla inlägg under april 2014

Av tant-rosa - 22 april 2014 14:42

Så sa det om påskdagarna då vi campade på Hagön. Vi har haft det roligt. Gott om mat och gott om dricka. Min lever är skitförbannad och kommer inte prata med mig på ett tag.

Jag är jättenöjd med min vagn och mitt förtält. Vi slappade i stolarna och reste oss bara då det var tomt i glasen, i magen eller det kom besök.

Ciccis 82-åriga mamma kom på lördagen och hälsade på och deltog då vi hade påskmiddag. Hon njöt av att få umgås och ha roligt med oss "ungdomar"

Peter Rooth hade med sig sitt härliga ekipage. Äggvagnen är från -61 och döm om min förvåning då jag hittade en tavla i hans vagn. En tavla som jag broderade tidigt 80-tal och sålde på loppis för flera år sedan.

Peter tog fram sin batteridrivna grammofon. Det var faktiskt helt ok ljud i den. Men inte lika bra som i de maskinerna Loppan och jag spelade schlager på.

Som vi åt! När vi inte grillade, åt påskmat eller godis, så friterade vi bläckfiskar, rökte räkor och gräddade våfflor. En kväll delade Steve och jag på en krabba till förrätt. Mums så gott.

Jag är så himla tacksam för de goa grabbarna. Roger och Steve har verkligen ställt upp för mig. De turades om att kolla till min vagn. Elen, värmen och tältpinnarna. Nu har vi hittat felet och varför elen ibland slog ifrån, så nu ska biltema få ett nytt besök av tant. Igen.

Av tant-rosa - 20 april 2014 16:55

Har det underbart på campingen. Goda frukostar med ägg,sill, nubbe och varma baguetter. Sitter i solen med rosé och roligt sällskap. Bildar långbord med allsång vid kvällsmaten. Älskar campinglivet.

Av tant-rosa - 16 april 2014 21:27

Satan i gatan, vilket tempo jag hållt hela denna dag. Efter jobbet så hämtade jag Anneli och vi susade ut till husvagnen. Hon sprutade lampa och andra grejer jag ställde framför henne och jag styrde och hade mig i vagnen. Sedan handlade vi för att slippa det imorgon. To-do-listan har nu många check. Gött. Nu kan vi snart påska ihjäl oss.

Av tant-rosa - 14 april 2014 10:46

Nu är inte torskarna intresserade av endast pengarna. Nu vill de vara med och leka. Fiskare hittade en dildo i en torsk.

Av tant-rosa - 13 april 2014 14:16

Både förkylning och alkohol. I fredags var det inte många kilometrar i timmen som gjordes. Typ fyra. Ögonen rann, näsan var röd och läpparna torra. Skitsexig, var det ingen som kallade mig...då heller.

 

Jag orkade iaf skrika högt av ilska då Lotta åkte ur Let´s Dance. Patrik som står på typ samma ställe, stampar lite med fötterna och sträcker ut armarna får vara kvar. Hur röstar folk? Sympatiröstningar för hans bok? Han suger ju!

 

Som tur var så somnade jag snabbt, eftersom klockan ringde herrejössestidigt. Efter fix och trix blev jag hämtad klockan 04.45 Trött som ett as.

Jag piggnade dock till, då vi på vår samlingsplats i Hemmeslöv såg denna skapelse. Skulle vilja ha tack.

   

Första ölen och första shoten intogs ganska sent. Vi steg på bussen 05.30 och svalde inte ner alkoholen förrän 06.02 Märks att vi börjar bli gamla.

 

Sedan åkte vi bokstavligen talat, rätt in i dimman! Där var vi kvar ett bra tag, oavsett vädret utanför.

 

Om man förväntar sig ös, så får man inte förlita sig på ungdomarna. Det var vi gamlingar som tog plats lägst bak i bussen och det var vi gamlingar som höll i skålarna. Bussvärdinnorna snålade verkligen inte på det goda i kaffekopparna. Mumma smakade varje kopp.

Danmark, Tyskland, Danmark och Sverige igen.Lasta, lasta, lasta. Hem, hem, hem.

 

Jag gjorde ingen mellanlandning i soffan när vi kom hem, utan kröp direkt ner i sängen klockan nio. Halv tio sov jag hårt.

 

Idag längtar jag efter avslagen cola och endagsgamla ostbågar.

Av tant-rosa - 10 april 2014 13:32

Det borde denna man göra. Även flytta ut på landsbygden. Herre jösses liksom...

Av tant-rosa - 9 april 2014 17:00

Det har jag fått gjort idag. Bl a på biltema där de är väldigt hjälpsamma. Inhandlade skittråkiga men nödvändiga saker och tänkte på hur många klänningar jag hade kunnat få för samma pengar.

 

Tobias följde med mig ut till Genevad för att köpa grejer till förtältet. Sist jag var där så var det konstigt att jag inte fick en hjärnblödning av den nonchalans och svar som expediten visade/gav mig. Så det var mer för hennes skull, än för min som han hängde på idag. Han känner sin mor och vet hur jag blir då jag hellre ska sitta i ett hörn och suga på chokladkakor, än att träffa små kaxiga sk expediter. När vi kom dit så blev vi istället hjälpta av en ung grabb som var superduper trevlig. Humoristisk och lyhörd. Under tiden vi skulle fundera på färger och kvalitet, så fick han annat att göra och när vi behövde hjälp så var det bruden som fanns kvar. Tobias som sällan eller aldrig blir mållös, förstod fullkomligt vad jag hade menat. Som tur var hade jag fått min chokladdos och kunde avsluta affären och lugnt gå därifrån. Utan att vara portad eller anmäld.

 

Jag fick också ett glädjande mail idag. Telia sonera som jag aldrig varit kund hos, meddelade att jag råkat betala in min faktura två gånger, så nu skulle jag bara skicka mitt kontonummer så skulle de genast skicka tillbaka pengarna. Sådan himla väldans tur att det fortfarande finns de på fejan som varnar för såna här brev. Annars hade jag ju lätt kunnat blivit lurad. Lätt liksom.

 

Av tant-rosa - 8 april 2014 12:11

80-talisterna dödar alla fina gamla möbler. Dessutom vissa gånger till något riktigt skitfult!

 

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards