Alla inlägg under augusti 2014

Av tant-rosa - 24 augusti 2014 13:50

Vilken kväll vi hade igår. Först kinamat här hemma. Vin och snack. Sedan mera vin, turkiska shotar och nostalgilåtar. Dans och mera dans.

Efter vi kollat in nya foxen, så tog vi oss till Hk. Förvånande som attan, eller hur?! Ännu en gång förstörde den sk diskjockeyn en del av kvällen med sin skitmusik och sitt oförskämda beteende. Han är dum i h e l a huvet. Iaf så var det riktigt roligt att träffa Ulrika och Thomas igen. En som vi inte kommer träffa på ett tag är Filippa. Hon har precis slutat på Hk och ska börja studera ekonomi i Shanghai. Häftigt, mycket häftigt.

Lite mindre häftigt är det kladdiga golv jag har idag efter kvällen igår. Moget kärring, mycket moget.

Av tant-rosa - 23 augusti 2014 13:23

Igår var vi fem stycken som bestämde dejt på Hk. Jag har inte varit där på nästan två månader. Knappt i stan överhuvudtaget. Det har varit så mycket annat i sommar, vilket jag tycker har varit gött. Stan står kvar har jag tänkt. Vi åt lite vingar innan vi gick bort till nya foxen. Wow, säger jag! Det bemötandet vi fick i baren var underbart. Leende och glada stod de där. Gamla foxen är kända för sina skittråkiga och sura bartenders, så detta var en mycket glad överraskning med ny g l a d personal. Blir man serverad av en glading, så smittar det av sig på andra sidan disken liksom. Även stället var trevligt. Sedan gick vi bort till gamla foxen som numera heter "Half way in" Smart namn, men jag undrar hur länge folk kommer säga nya och gamla Foxen? Där spelade Lemnells och det var bra ös. Efter det besökte vi Shotluckan. Grabbarna startade den 2010 och jag har varit flitig gäst där varje sommar. Utom denna. Det var sjukt många nya shotar jag inte provat ännu och det skämdes jag över. Roligt var det iaf att träffa Jacob igen. Han är en goding den grabben.

Några godingar fanns det faktiskt på Hk när vi kom dit igen. Men det är en annan historia. Jag fick mina symboler av Emelie, vilket var ett bra tag sedan. Men de har betydelse och är viktiga för mig. Iallafall just den stunden. He he...

Av tant-rosa - 21 augusti 2014 21:35

Såna här brev är toppen att få. Det kommer bli en skitrolig fest. Jag vet. Fast långt till oktober #längtar

Av tant-rosa - 20 augusti 2014 19:01

Jag fick ett A4-stort kort av Nonne igår. Vi saknar varandra för vi har inte lekt på skitlänge. Det är få människor jag kan fnittra med som med kusin. Äsch, om sanningen ska fram så är det inte så mycket fniss-fniss och inte thihi heller. Nä, det är mera gapflabb. Sådär okvinnliga gapflabb.

Av tant-rosa - 20 augusti 2014 18:53

Så f o r t jag tänker banta och gå ner, så flyger den onde i mig. Då måstemåste jag ha onyttigheter. Genast. Så detta var mitt inköp idag. Jag ska trycka i mig allt. Utom den runda burken då förstås. Den ska jag inte ta ifrån Zambo. Tror jag.

Fel

Av tant-rosa - 19 augusti 2014 10:06

Detta stämmer faen inte på mig nu. Jag blir tokig. Men ett tag till måste jag bita ihop. När jag inte trivs med hår och naglar, så är det inte många rätt i mitt liv. Avskyr det liksom.

Av tant-rosa - 19 augusti 2014 10:03

Igår började min svärdotter i skolan igen. I ett år ska hon och hennes syrra gå på dansskola i Köpenhamn. De dansar hiphop. De kommer klara det galant. Jag har bett Lina att ta med dem ut en dag, så de får lära känna staden och danskarna. Felicia kommer troligen ha ett skitroligt år.

Av tant-rosa - 17 augusti 2014 20:52

Jag hyrde Alestugan och fixade en kräftskiva. Vi hade skitroligt. Jag fuskade inte med välkomstdrinken och alla kom fort igång. Jag delade in dem i lag och de fick tävla och lära känna varandra. Alla medel var tillåtna och det var verkligen ingen brist på deras fantasier.

Sedan åt vi. De som inte gillade kräftor, löste sin mat på annat sätt. Det vi var helt eniga om var att just denna kräfta var singel innan han dog i grytan. Hö hö.

På baksidan av placeringskorten hade jag skrivit ett påstående om var och en. Vi hade ös vid bordet och snapsvisorna avlöste varandra i snabb takt.

Efter maten, så var det dags för tequila, apelsin och kanel. Mumma. Alla roade sig på det ena eller andra sättet och skratten var många. En riktigt lyckad kväll. Det tyckte även taxichauffören då han körde oss hem. Min laddare till laptopen har dock ingen aning om vad som sades i bilen eftersom den släpades utanför hela vägen hem. Vi kan kalla den kraschad. Även mer kraschad än de flesta av oss som inte fuskade med shotar och snapsar igår.

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards