Alla inlägg under februari 2015

Av tant-rosa - 1 februari 2015 13:35

Jag läste någonstans att någon hade skickat ett mail till fel person och att det hade blivit pinsamt. Då mindes jag ett mail som var både roligt och hemskt på samma timme. Det var i slutet av nittiotalet.
Jag satt på kontoret och hade skitmycket att göra då det damp in ett skämtmail i lådan. Det var en film där katten Gustaf satte på Pamela Andersson, då hon låg lite snyggt på mage. Jag vidarebefordrade snabbt mailet till en kompis med orden "Faen, jag har uppfostrat min katt fel, kram Lollo" I samma sekund jag tryckte på "skicka"så skrek jag rätt ut. Det kunde faen inte vara sant! Jag hade dragit iväg mailet till Pontans lärare, vilket då var en manlig vikarie. En timme tidigare hade jag mailat honom ang en grej i skolan. Ett mail som jag hade avslutat med "Med vänlig hälsning Louise, Pontus mamma. Nu fick jag skicka ett tredje mail med "flåt, flåt det gick lite snabbt där, vänlig och skämsig hälsning, Louise" Två dagar senare stod jag öga mot öga med honom för ett sedan länge planerat utvecklingssamtal. Ett samtal jag lätt ville sälja bort. Men det visade sig att han hade humor och hade skrattat en stund. Gött liksom.

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards