Alla inlägg under november 2014

Av tant-rosa - 13 november 2014 14:23

Jag såg Owe Thörnqvist på tv. Gubben är 85 år och så snygg. Lite gaggig var han allt och ville bara svara på de roliga frågorna. Undrar om jag är så pigg som 85-åring? Just nu känner jag mig som 185. Tur att jag äter mina blodtryckstabletter kan jag tala om, för nu är det mycket. Riktigt mycket. Därför jag suger på att blogga. Därför jag suger på att feja. Blir annat nästa vecka, då lugnet är tillbaka. Nu är det allt annat än lugnt. Stress , stress.

 

Av tant-rosa - 11 november 2014 15:01

Jag började blogga augusti 2005 och jag har aldrig haft sånt här långt uppehåll på mina inlägg. Det beror på att jag inte varit på topp och det beror på att jag har massor att göra inför helgen. Uj uj, vad jag längtar till fredag.

Som liten ursäkt så ger jag er en saga. Ingen gammal skit, utan en ny saga. Varsågoda liksom.

Av tant-rosa - 10 november 2014 14:06

Idag är det fjorton år sedan min älskade mamma somnade in, edast sextioett år gammal. Förbannade skitcancer.

Det blir lite lättare för varje år, men det är fortfarande tungt och jobbigt tiden före denna dag. Jag vet att jag går alltid in i depp i oktober och halva november pga hennes död. De dryga två veckorna jag satt/låg jämte hennes säng har satt hårda avtryck på mig. Det är inget jag ångrar, verkligen inte. Tvärtom så är jag glad att jag tog till vara på den sista tiden och att vi fick säga det vi ville ha sagt till varandra. Inte alla som får den "chansen". Jag har inget behov längre av att läsa dagboken jag skrev under denna tid och följa datum för datum för att se vad som hände och vad som sades. Men gud vad jag saknar min älskade mamma. Hon skulle ha varit sjuttionfem år nu. Hon skulle ha funnits här för mig och mina barn nu. Saknaden går aldrig över.

 

Av tant-rosa - 9 november 2014 09:57

Är vi lediga imorgon? Är det en röd dag imorgon? Min pappa sitter nog på ett moln och firar med en GT.

Av tant-rosa - 9 november 2014 09:54

Jag är tillbaka. Idag iaf. I fredags var jag velig ang AW eller soffan. Det blev inte soffan utan det blev Hk, gamla foxen och nya foxen innan jag åkte hem. Jag hann med ganska mycket med tanke på att klockan bara var halv elva vid hemkomst och jag hann se utröstningen i idol. Igår dejtade jag Chrillan på Hk och vi hann med en del skvaller. Sedan kom Tobias och han och jag åt. Japp, några vingar blev det. Efter ett tag slöt Anna, Kalle och Per upp och vi hade en kulig kväll. Både på Hk och på Foxen. Idag känns det att jag inte fuskade igår. Fy attans vad mjölk är gott idag.

Av tant-rosa - 5 november 2014 21:26

Jag har lovat både er och mig själv att bara blogga när jag tycker det är roligt och det har jag inte känt de sista dagarna. Blogga av tvång blir aldrig bra, men jag är skitsnart tillbaka. Jag ska bara sova och hämta ny energi. Sakna mig, gör gärna det.

Av tant-rosa - 4 november 2014 13:26

En mysig kväll med La familia i lördags. En trött söndag.

Av tant-rosa - 1 november 2014 15:15

Det sker inte varje fredag för denna kärring direkt. Men igår var jag helt slut. Jag var ju ute i torsdags också. Så jag velade och velade och velade och velade innan jag bestämde mig för soffa och Idol. Orkade inte ens sitta uppe och vänta på resultatet, utan gick och lade mig. Just innan jag skulle somna så ringde Linnea och ville ha ut kärringen. Det hade varit lättare att få TV4 att nyanställa programledare än att få upp mig ur sängen. Imorse vaknade jag strax före sju och kunde inte somna om. Utvilad. Dock hade jag missat en del, som jag får ta igen annan gång.
Jag har fördelen att slippa klä ut mig för att vara en häxa, så fixet inför en mycket efterlängtad kväll kommer gå snabbt. Önskar er en goer hallåå viiin!

Presentation


Välkommen hit. Antingen har jag tvingat hit dig, eller så kollar du hellre här än städar/betalar räkningar.Glad är iaf denna kärring som bloggar om vardag,fest,mina utflugna söner och katten Zambo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2014 >>>

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards